Velem van a baj vagy a párom a bunkó szerintetek?
Miért vagy ilyen emberrel együtt?
Ez még csak nem is egy hétköznapi konfliktus, hanem arról szól, hogy ő semmibe vesz egy gyereket, és meg akarja alázni!
Beszélj a lányokkal ők mit szólnak az egész helyzethez, milyen megoldást látnak. Ha elköltöztök az mivel jár, ha maradtok az mivel jár, ki mit tud vállalni ezekből. Aztán, ha egy mód van rá csomagolás.
(Bocsi, de annyira abszurd, hogy továbbra is estimesének gondolom, nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyen pitiáner nyomorúsággal duqjon.)
Khm.. Ha egy FELNŐTT NŐ akinek 18 éves gyereke van,úgy ír és fogalmaz mint egy kis tini.. Ott azért elgondolkodom a valóságtartalmon..
Azon meg pláne miért van - állítólag - felnőtt nő, egy olyan palival, aki nem fogadja el a gyerekét?
Szóval anyukám.. Itt veled vannak nagy bajok elsősorban..
Nem hiszem, hogy most kezdte, három éve vagytok együtt, ha jól értelmeztem. Nem gondolnám, hogy ennyi év együtt élés után most jött rá, hogy nem szereti.
Tudom, vannak nők, akik mindent feladnak egy paliért, nekem is van több ismerősöm, de nekem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!