Szerintetek visszakapják az emberek a sorstól a szenvedést, amit párkapcsolati/szerelmi téren másoknak okoznak?
Kérdésed első felére válaszolva az élet más területeire is rávilágítva: Szerintetek visszakapják az emberek a sorstól a szenvedést?
Szerintem vissza. Egyik tanárom elég bunkó volt velem és később 3 hétre a kórházba került valamit elkapott. Alsó tagozatos tanárom az egész osztályt elvitte étterembe csak engem nem és szalmonellát kapott. Évfolyamtársam megtépett meg anyázott, szóal elég szemét volt, Neki a keze tört el. Nagyon megbántottak mindannyian, amúgy is szarul alszom, de Ők segítettek abban, hogy mégúgyse tudjak. Nem tudom, ok nélkül nekemjöttek, szavakkal bántottak úgy, hogy én semmi rosszat nem tettem.
Ha én vagyok bunkó vagy nem úgy viselkedem ahogy helyes lenne én is megkapom a büntit csak nem így hanem más formában. Én pénzt szoktam veszteni. (Nem játékgépben, lottón meg egyéb baromságok). Úgy értve, hogy tönkremegy valamim amit pótolni sokba kerül, pont akkor mikor nincs rá. Gyógyszerre kell ilyenek. Meglopnak.
Ez érdekes, de aki télleg nagyon szemét volt velem kórházba került pedig nem is csináltam semmit velük, egyiket se én mérgeztem meg nem is kívánnék ilyet, hogy valaki megsérüljön, lebetegedjen ilyen sok időre.
És valahogy nem éreztem magam jól mikor annak az illetőnek szar volt, pedig tudtam, hogy megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!