Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy a...

Szerintetek normális, hogy a párom nem hagyja, hogy regisztráljak a facebookra? Szerintetek is aki oda regisztrál, az másokkal akar ismerkedni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 21:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Hát ki mire használja. Én facebookon az ismerőseimmel kommunikálok, vagy én fakadok ki az üzenőfalon, vagy mutatok nekik érdekeseket, vagy hozzászólok a posztjaikhoz, csetelek velük, és események derülnek ki, amire már személyesen megyünk! (Maffiát, farmvillt meg ezeket leszarom.) Sőt, akivel sosem kommunikáltam, annak is ugyanúgy pl. kommentelem ha valami érdekeset írt ki, és ez a személyes kapcsolatunkra is jó hatással van! Volt már, hogy akivel facebookon elkezdtem kommunikálni, azóta közvetlenebbül viselkedünk. Nem pasizást értek ezalatt, csak baráti viszonyt. De össze akarnám szedni az egyik ismerősöm, akkor is jó eszköz lenne a facebook. Vagy ha pasi lennék, és tetszene egy csaj, de nem olyan lenne a szitu, hogy elkérjem a számát, sokkal kevésbé tolakodó bejelölni őt. Szóval nem kell itten fröcsögni, hogy jaj ez a mocskos 21. század fujj! nagyon jó eszköz ez sokmindenre! Tollasozni is kellemes, meg szabadban bográcsozni, ha meg otthon plasvadok és nincs jobb dolgom, akkor fészbukozni. Amit én csak akkor szoktam, ha unatkozom, egyedül vagyok, de mégis kommunikálni akarok. Nyilván ha a pasimmal vagyok, vagy egyéb társas elfoglaltság, akkor nem. (Kivéve ha megmutatnék nekik mondjuk egy jutubvideót, amit múltkor posztoltam, és ott a legkönnyebb megtalálni.)
2010. szept. 14. 12:59
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális. Mint ahogy Te sem, hogy engedélyt kérsz tőle. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy a másiknak minden egyes lépésünkről tudnia kell, hogy önállóan nem hozhatunk semmilyen döntést.

Az ilyen pasit én páros lábbal rúgnám ki. De nyilván neked ez kell, hogy valaki irányítson, megmondja, hogy mit csinálhatsz.

2010. szept. 14. 13:42
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

nekem bőven elég az iwiw,

a facebuk egy nagy szrság.....nem is annyira jo

2010. szept. 14. 14:46
 34/34 anonim ***** válasza:
Ezek szerint hisztek az egyetlen nagy Ő-ben? Úgy beszéltek egymással mint a nyitott házasságban élnétek, szabad szerelem?! Mindenki azt csinál amit akar külön-külön, hülyeség! Együtt mint ahogy 07:08-as az ám a kihívás, és jó!
2010. szept. 14. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!