Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy a...

Szerintetek normális, hogy a párom nem hagyja, hogy regisztráljak a facebookra? Szerintetek is aki oda regisztrál, az másokkal akar ismerkedni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 21:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Hát már eleve nem normális, ha a párod engedélyére van szükség ehhez.

Amúgy én már kb. két éve regeltem a facebook-ra, és eszembe sem jutott, hogy ott ismerkedni kéne. Egyszerűen csak szeretem, mert egy csomó vicces alkalmazás van, plusz ott szoktuk egymást értesíteni a barátnőimmel, ha van valami esemény, meg az egyetemi csoporttársaimmal szoktuk ott megosztani egymással a fontosabb dolgokat.

2010. szept. 13. 22:45
 22/34 anonim ***** válasza:
52%

21:56 már ne is haragudj, de a facebook volt az első, az övék volt az egész ötlet és a myvip meg az iwiw csak koppintások. Amúgy mit gondolsz, az utóbbi kettő tulajdonosai szegény földönfutók? Hát nehogy azt hidd. Szóval attól még, mert csak később tört be a magyar piacra, a facebook volt mindenidők első közösségi oldala. (Erről a sztoriról - ami tényleg érdekes - éppen filmet is forgatnak)

Kérdezőnek: a párod nem normális. Fogadjunk, hogy miniszoknyát meg magassarkút sem hordhatsz...Én az ilyeneket azonnal kivágom az első féltékenységi jelenetüknél. Mondjuk én főleg nem tolerálom az ilyet, mivel 1 kivételével az összes igazi barátom fiú, szóval a párom igenis viselje el, hogy megölelgetem őket és adok nekik 2 puszit, amikor összefutok velük. Ez pedig aztán a féltékenykedők felfogásában még a facebooknál is rosszabb.

2010. szept. 13. 22:47
 23/34 anonim ***** válasza:
Az iwiw és a myvip nem marketingezés? (uccsóelőttinek szólt, bocsánat.. a válaszolókkal egyetértek, mit képzel magáról, hogy így tiltogat, nem ismétlem el)
2010. szept. 13. 22:52
 24/34 anonim ***** válasza:
(21:56-nak szólt, nem az "uccsóelőttinek", bocs, látom nagy a forgalom)
2010. szept. 13. 22:53
 25/34 anonim ***** válasza:
9%
XXI. Század! Figyelem az embereket, szerencsére nincs netem otthon ugyanis nagyon jó elvonja a figyelmet mindenről, problémákról és észre sem vesszük az igazi élet lényegét. Minek a számítógép amikor tollasütő is van stb.... A technika nem hozza össze a családot inkább pont ellenkezőleg. IWIW, MYVIP... Csupa virtuális eszköz. Én mindig csak a régi szép időkre tudok gondolni, mikor a gyerekek nem voltak agresszívak mint most, többet voltunk kirándulni, szomszédok nem mutogattak egymásra, csibészkedésünk nem torkollott ütlegelésbe, gyilkolásba. Gondoljuk csak végig mi lenne ha nem lenne PS2, PC, XBOX stb. Egyébként a kérdésre igen is normális a féltékenység ez egy természetes jelenség mindenkiben meg van a kis zöldszemű nézzen mindenki magába és ne tagadja saját magából.
2010. szept. 14. 04:12
 26/34 anonim ***** válasza:
Ez bizalmatlanságot mutat.Mi pl a párommal közösen regisztráltunk,de csak játszani szoktunk rajta, levelezni meg ismerkedni nem .Ja és nálunk meg van jegyeztetve a jelszó szóval bármikor be tudunk lépni a másik azonosítójával,de mondom mi csak játszani használjuk.
2010. szept. 14. 07:08
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Nem normális, hogy bármit is megtilt a párod. Addig menekülj, amíg lehet. A szeretet szabadságról szól, nem szükségről és elvárásokról. Régen rossz, ha csak úgy bírsz hűséges maradni, hogy nincs kísértés (nem mintha a facebook-on lenne), nekem ez nem is teljesítmény. És régen rossz, ha a párod feltételezi rólad, hogy megcsalnád.

Ha szeretsz valakit, a legjobbat feltételezed róla (még akkor is, ha nem is olyan jó). Szerinted szeret téged a párod, ha a legrosszabbat feltételezi? Nem hinném... csak bírtokolni akar, kb. mint egy tárgyat.

Amúgy én regisztráltam és van egy csomó vadidegen ismerősöm, kizárólag az egyik játék miatt. De senki nem mászott még rám, és én se senkire. Mellesleg férjem is van.

2010. szept. 14. 08:39
 28/34 anonim ***** válasza:

attól még hogy később tört be a magyar piacra akkoris hülyeségnek tartom. iwiwet még csináltam régebben mert jópofának tűnt de elég is volt. most meg már ilyeneket olvasok valami fórumon hogy aki nincs facebookon az nem is ember. hát mégis mire fel mondja ezt? nagyon felháboritó hogy az embertől már elvárják hogy mennyen a tömeg után pedig nem kéne. igaza van annak a válaszadónak aki azt mondta hogy ottvan a tollas meg lehet menni kirándulni is a szabadba, de sajnos ez egyre jobban kimegy a divatból pedig sokkal kellemesebb, egészségesebb és hasznosabb időtöltés. nem a számitógépről meg a facebookról kéne hogy szóljon az élet.

egyébként nemhiszem hogy féltékeny egyszerüen csak elvből elitéli az oldalt ugy mint én.

jöhetnek a lepontozások

2010. szept. 14. 11:23
 29/34 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy csak az ismerkedés miatt nem szeretné? Nem lehet, hogy csak a közösen tölthető időtöket félti? A volt párom azt csinálta, hogy hazajött a munkából, levágta a földre a cuccait, a kabát még szinte le sem ért a földre, már a számítógép gombját nyomta... Általában este 11 után láttam őt szemből, akkor volt esélyem kommunikálni vele... Nem értem, hogy az embereknek miért van egyáltalán szükségük arra, hogy ilyen oldalakon lógjanak? Inkább a valódi, és a SAJÁT életeddel, életetekkel foglalkozz, abból nem lehet baj. Én sem, és a párom sincs fent ilyen hülyeségeken, de nem is hiányzik. Annak örülünk a legjobban, ha a szabadidőnket egymással tölthetjük!
2010. szept. 14. 12:21
 30/34 anonim ***** válasza:

en kulfoldon lakom,emiatt a facebook hasznosabb, mint a wiw,ami csak magyaroknak van.

amugy mellesleg nem is lehet idegenek adatlapjat megnezni,igy eleg nehez lehet idegenekkel ismerkedni :D

2010. szept. 14. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!