Mi az a pont, ok, amikor már nem tudnál megbocsátani a házastársadnak, hanem a válást választanád?
19-es vagyok.
Ha azt emelte volna ki a 18-as,hogy neki fontos, hogy a családjával tisztelettudóan bánjon a párja, akkor nem lenne ilyen félreérthető. De ez az "anyámmal legyen tisztelettudó, mert ő nevelt fel, kutya kötelessége szépen bánni vele" szöveg pont arra a típusú anyuci kicsi fiára/lányára hajaz, akire én is céloztam. Ha felnőtt ember létére neki ez a kiemelendő szabály párválasztás kapcsán, akkor az bizony még nem vált le az anyjáról.
Inkabb miert annyira elfogadott hogy valaki beszol az anyosanak?
Igen, kutya kotelessege megadni neki a tiszteletet. Miert ne valtam volna le anyamrol? A levalas nem azt jelenti hogy idegenkent kezelem mint ti. De ha ti elnezitek a ferjeteknek hogy taho modon beszel anyatokkal, csak gratulalni tudok. Tisztelet az ablakba.
Megcsalasrol annyit h neha minden ferfi megteszi, valoszinuleg a tietek is. Pofont meg.. van no aki megerdemli😄 pl aki a ferje anyjanak beszologat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!