Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a pont, ok, amikor már...

Mi az a pont, ok, amikor már nem tudnál megbocsátani a házastársadnak, hanem a válást választanád?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 14:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

19-es vagyok.

Ha azt emelte volna ki a 18-as,hogy neki fontos, hogy a családjával tisztelettudóan bánjon a párja, akkor nem lenne ilyen félreérthető. De ez az "anyámmal legyen tisztelettudó, mert ő nevelt fel, kutya kötelessége szépen bánni vele" szöveg pont arra a típusú anyuci kicsi fiára/lányára hajaz, akire én is céloztam. Ha felnőtt ember létére neki ez a kiemelendő szabály párválasztás kapcsán, akkor az bizony még nem vált le az anyjáról.

2022. márc. 3. 18:25
 22/32 anonim ***** válasza:
73%
#21 jogos
2022. márc. 3. 18:31
 23/32 anonim ***** válasza:
71%
Bakker,ha fizikailag bántalmaz,vagy félrek*r az nem baj,de ha anyáddal nem jön ki az főben járó bűn.😂Hát nekem meg inkább szóljon be anyámnak, aztán majd megbékülnek,de máshová ne lógassa a kolbit hogy utána én moshassam a spermás gatyáját.A pofonra meg nem is tudok mit mondani.Engem meg szóban sem bántalmazhatna a férjem,nemhogy a keze eljárjon.
2022. márc. 3. 18:31
 24/32 anonim ***** válasza:
35%
23# nem is lesz férjed, süt rólad h csalódott, magányos pókhálós trampli vagy :D
2022. márc. 3. 18:36
 25/32 anonim ***** válasza:
71%
Bukta,19 éve van férjem,meg van 5 gyerekünk.
2022. márc. 3. 18:37
 26/32 anonim ***** válasza:
77%
#24, majd te leszel pókhálós trampi,mert anyád mondja meg ki lehet a férjed.Nem normális semilyen bántalmazás egy házasságban,és a félrelépés sem az.Akkor sem ha egyéjszakás.Szerintem te vagy megkeseredett,nem a 23-as.
2022. márc. 3. 18:41
 27/32 anonim ***** válasza:
93%
23 vagyok, amúgy ennyire elfogadott mostanában,ha az ember párja ordenáré módon beszél a feleségével, esetleg meg is üti,és néha félrejár? Vagy az asszony is elmegy néha friss kolbászért aztán röhögnek egyet és folytatják mintha misem történt volna?Vagy ettől,hogy ezt nem tartom normálisnak,sem a gyerekeknek mutatandó példának,miért lennék trampli? kifordult már a világ ezt észre vettem,de szerencsére mi normális családban nőttünk fel, normális értékrenddel,így magunkat,meg a parunkat is tiszteljük annyira,hogy ilyesmi nem fér bele.Az meg előfordul,hogy valaki nincs jóban az anyóssal,mégis működik egy házasság,az annyira nem,ha az anyós mondja meg,hogy mit csináljon a kislánya,kisfia.Nekünk ilyen gondunk nincs,de ha anyám kéretlenül beleszólna valamibe én lennék aki leállítja,ha anyósom tenné, akkor meg a férjem.Ezért teljesen igaza van annak a válaszadóknak is,aki azt írta,hogy nincs levallva anyucirol akinek ez hamarabb válook,mint egy félrelépés,vagy az agresszió.Gondolom ugyanez a személy pókhálós tramplizik,miközben meg ő nem talál magának senkit,vagy tűri a megalázást,csak anyuval legyen kedves.Mindegy,hálát adok az égnek ismét,hogy egy igazán normális férfit adott mellém.
2022. márc. 4. 09:11
 28/32 anonim ***** válasza:
13%

Inkabb miert annyira elfogadott hogy valaki beszol az anyosanak?

Igen, kutya kotelessege megadni neki a tiszteletet. Miert ne valtam volna le anyamrol? A levalas nem azt jelenti hogy idegenkent kezelem mint ti. De ha ti elnezitek a ferjeteknek hogy taho modon beszel anyatokkal, csak gratulalni tudok. Tisztelet az ablakba.

Megcsalasrol annyit h neha minden ferfi megteszi, valoszinuleg a tietek is. Pofont meg.. van no aki megerdemli😄 pl aki a ferje anyjanak beszologat...

2022. márc. 5. 07:41
 29/32 anonim ***** válasza:
34%
Erre már nem tudok mit reagálni.Gondold végig miért vagy megkeseredett.Nem minden férfi,és nem minden nő kefél félre,ezt rosszul tanította anyád.Kultúrált férj,vagy feleség nem beszél ordenáré módon az anyóssal,de nem köteles mindenben egyetérteni vele,és normális a vita is.Nem kezeljük őket idegenként,csak felnőttünk,és vannak önálló gondolataink,véleményünk.Pofont pedig se nő,se férfi nem érdemel még,gyerek meg végképp.Szerintem ha te egy ilyen bántalmazó kapcsolatban élsz, akkor kérj segítséget!Akár anyukától is,akiről NEM váltál le!
2022. márc. 5. 09:27
 30/32 anonim ***** válasza:
37%
Nem is azt mondtam h koteles egyeterteni! Hanem ha nem ertesz egyet, nem mindegy milyen stilusban fogalmazod meg! Mivel a hazastarsad anyaval beszelsz akinek (eltekintve az extrem esetektol) tisztelettel tartozol! En meg a regimodi dolgokat reszesitem elonyben..ha ti nem akkor sajnalom, olyan rossz iranyba viszitek a vilagot de meg fogjatok latni..
2022. márc. 5. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!