Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dns teszt:Myheritage vagy...

Dns teszt:Myheritage vagy 23andMe?Melyiket csináltatnád/csináltattad meg?Miért pont azt?(bővebben lent)

Figyelt kérdés
A kettő közül melyik adhat pontosabb becslést meg melyik bontja le jobban nációkra az elemzést?Melyiknek mennyi idő alatt van eredménye és melyik "biztonságosabb"?(Mégis csak dns teszt...)

2020. aug. 25. 13:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a myheritage
2020. aug. 25. 14:47
 2/34 anonim ***** válasza:
26%
Egyiket sem. Nem bízok ezekben a dolgokban.
2020. aug. 25. 14:53
 3/34 anonim ***** válasza:
33%
Ez csak adathalászat ,semmi más. Mindkettő..
2020. aug. 25. 15:00
 4/34 A kérdező kommentje:

És miért?(:

2020. aug. 25. 15:01
 5/34 anonymousreview60 ***** válasza:
8%
#3: Miért? Mire tudja a cég az adatokat használni?
2020. aug. 25. 15:05
 6/34 anonim ***** válasza:
39%

#5 ő semmire,majd eladja másnak aki igen..

pl. marketing célokra ,az a leggyakoribb

2020. aug. 25. 15:06
 7/34 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem. Nem tudod ki a gyereked apja? Tisztázni akarod valami elől?

Ha egyik sem, akkor csak arra tudok gondolni, hogy egy pénzért vásárolt dns tesztet akarsz kitölteni, mert most ez "menő".

Magyarra lefordítva: még te fizetsz azért, hogy egy ismeretlen cég megkapja az ÖSSZES adatodat (a teljes DNS-edet).

Ez úgy működött régen, hogy fizettek neked x összeget, hogy a DNSmintádat, vagy a belőled származó szenzitív adatot felhasználhassák a kutatásokra / tárolják / stb. Most te fizetnél ezért?

Azt remélem tudod, hogy onnantól, hogy visszaküldöd rajta leszel a térképen, benne leszel az adatbázisban, nevezd ahogy akarod. Ez nem összeesküvés elmélet. Az információ hatalom, és valaki kitalált egy nagyon jó üzleti modellt arra, hogy lehetne minél több ember adatát begyűjteni még úgy, hogy ő fizet érte.

Ne csinálj meggondolatlanságot.

2020. aug. 25. 15:10
 8/34 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem,de zabigyerekem meg pláne nem lenne. ;)

2020. aug. 25. 15:13
 9/34 anonim ***** válasza:
72%
Igazából én még csak a myharitage-ről hallottam. Láttam magyar videósoktól is ahogy megnézik a csomagot. Tapasztalatom nincsen, de én mindenképpen myharitage-be vágnék bele.
2020. aug. 25. 15:14
 10/34 A kérdező kommentje:
Amúgy a 7-es kommentben azért írtam értelmetlenségeket,ahogy már egy csomóan teleoffolták a kérdésem értelmetlenségekkel,mert én sem akartam kimaradni.Ha már egyszer ez az én kérdésem. -.-"
2020. aug. 25. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!