Dns teszt:Myheritage vagy 23andMe?Melyiket csináltatnád/csináltattad meg?Miért pont azt?(bővebben lent)
#11:
Így is mindenfele rendszerekben benne vagy.
Engem abszolút nem zavar, ha mondjuk tudományos vagy kutatási céllal felhasználnak a dns mintam.
Javaslom neked még ezt a FB-csoportot, jóval több, ráadásul érdemi segítséget és tanácsot kaphatsz. Itt nem érdemes kérdezni erről a témáról, mert csak a kioktatás megy. A csoportban van több nagyon hozzáértő ember is. Én anno a MyHeritage-en csináltattam, de azóta már annál sokkal bővebb információt sikerült összeszednem, amiért már fizetni sem kellett, a lenti csoportban segítettek.
#22: 🤣 Mennyi a jutalékod? 😕 Ez nekem is eszembe jutott.
Más: Anno Angelina Jolie 20.000 $-ért végeztette el azt a vizsgálatot, ami igazolta nála a genetikai hajlamot (50%-os halálozást) a melldaganatra, és ami miatt levetette a melleit (máshol megcsináltatta).
"A bechipeltetést is majd így fogják kérni, érdekes lesz."
Gyakorlatilag már be vagy chippelve a mobilod által. Mindig tudni hol vagy. Mint egy önként viselt nyomkövető. Az interneten meggosztott cuccaokról meg ne is beszéljünk.
Szia!
Én mindkettőnél elvégeztem a tesztet és egyértelműen a 23andMe mellett teszem le a voksom. Tény a MyHeritage-hez képest majdnem másfél-dupla annyit kell várni az eredményekre, de hidd el nem fogod megbánni a várakozást.
Részletesebb eredményeket ad, megmutatja az apai és anyai haplocsoportokat, illetve különböző más érdekes adatokat is mutat.
Nekem szállítással együtt 124 dollár volt.
Mi az a haplocsoport?Illetve miben másabb,mivel "tud többet" a 23andme mint a myheritage?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!