Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dns teszt:Myheritage vagy...

Dns teszt:Myheritage vagy 23andMe?Melyiket csináltatnád/csináltattad meg?Miért pont azt?(bővebben lent)

Figyelt kérdés
A kettő közül melyik adhat pontosabb becslést meg melyik bontja le jobban nációkra az elemzést?Melyiknek mennyi idő alatt van eredménye és melyik "biztonságosabb"?(Mégis csak dns teszt...)

2020. aug. 25. 13:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Így is mindenfele rendszerekben benne vagy.

Engem abszolút nem zavar, ha mondjuk tudományos vagy kutatási céllal felhasználnak a dns mintam.

2020. aug. 25. 16:51
 22/34 A nagy Levin ***** válasza:
89%
Nekem van némi fenntartásom eziránt. De azt javaslom, hogyha neked telik rá, akkor csináltasd meg két különböző helyen. Ha eléggé összevág a két eredmény, akkor van benne valami. Ha nem...
2020. aug. 25. 17:29
 23/34 Miss Endzsi ***** válasza:
18%
A bechipeltetést is majd így fogják kérni, érdekes lesz.
2020. aug. 25. 17:44
 24/34 anonim ***** válasza:
67%

Javaslom neked még ezt a FB-csoportot, jóval több, ráadásul érdemi segítséget és tanácsot kaphatsz. Itt nem érdemes kérdezni erről a témáról, mert csak a kioktatás megy. A csoportban van több nagyon hozzáértő ember is. Én anno a MyHeritage-en csináltattam, de azóta már annál sokkal bővebb információt sikerült összeszednem, amiért már fizetni sem kellett, a lenti csoportban segítettek.

[link]

2020. aug. 25. 19:11
 25/34 anonymousreview60 ***** válasza:
42%

#22: 🤣 Mennyi a jutalékod? 😕 Ez nekem is eszembe jutott.

Más: Anno Angelina Jolie 20.000 $-ért végeztette el azt a vizsgálatot, ami igazolta nála a genetikai hajlamot (50%-os halálozást) a melldaganatra, és ami miatt levetette a melleit (máshol megcsináltatta).

2020. aug. 25. 20:15
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

"A bechipeltetést is majd így fogják kérni, érdekes lesz."

Gyakorlatilag már be vagy chippelve a mobilod által. Mindig tudni hol vagy. Mint egy önként viselt nyomkövető. Az interneten meggosztott cuccaokról meg ne is beszéljünk.

2020. aug. 25. 22:23
 27/34 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én mindkettőnél elvégeztem a tesztet és egyértelműen a 23andMe mellett teszem le a voksom. Tény a MyHeritage-hez képest majdnem másfél-dupla annyit kell várni az eredményekre, de hidd el nem fogod megbánni a várakozást.

Részletesebb eredményeket ad, megmutatja az apai és anyai haplocsoportokat, illetve különböző más érdekes adatokat is mutat.

Nekem szállítással együtt 124 dollár volt.

2020. szept. 7. 19:35
 28/34 A kérdező kommentje:

Mi az a haplocsoport?Illetve miben másabb,mivel "tud többet" a 23andme mint a myheritage?

2020. szept. 7. 22:16
 29/34 anonymousreview60 ***** válasza:
62%
#28: [link]
2020. szept. 8. 08:40
 30/34 anonim ***** válasza:
38%
Igen, a 23andme többet tud mint a myheritage. Az Ancestry DNA pedig még többet (kivéve, ha egészségügyi vonatkozásokra fókuszálnál, akkor jobb a 23andme). Elég sok összehasonlító weboldal van, ott fennvannak a pro kontrák, és az Ancestry a legjobb egy átlagember számára.
2020. szept. 8. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!