Ma az első napja hogy késik a mesnszeszem. Szerintetek mi lehet az oka? Ha tesztelek megtudom pontosan hogy terhes vagyok e? Ugy hallotam ha akkor csinálod a tesztet amikor pont kimaradt akkor a legjobban kimutassa.
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 07:26
2/13 anonim válasza:
Csak akkor mutatja ki, ha legalább két hete megtörtént a megtermékenyítés.
3/13 anonim válasza:
Ha én lennék egy ország miniszterelnöke akkor végzettséghez kötném a szexuális tevékenységhez való jogot
4/13 anonim válasza:
a mai nap folyaman meg megjohet nincsen orahoz kotve. a menstruacio a nap barmelyik idoszakaban megjohet. reggel,delben,este vagy akar eszaka. szoval en azt ajanlom hogy vard meg a holnapot es akkor tesztelj
5/13 A kérdező kommentje:
Teszteltem NEGATIV.
2019. szept. 4. 10:10
6/13 anonim válasza:
Akkor vagy nem vagy terhes, vagy túl korán teszteltél. Mondjuk egy nap késésnél nekem sose jutott eszembe a terhesség. az még nem is késés, meg front is van/volt.
7/13 anonim válasza:
Egy nap késés simán belefér, sőt három is. Szerintem nem vagy terhes, de ha pár napon belül továbbra sem jön meg, csinálj még egy tesztet, lehet valóban korán teszteltél.
8/13 anonim válasza:
Ismétlem:
Csak akkor mutatja ki, ha legalább két hete megtörtént a megtermékenyítés.
Ha terhes is vagy, nem most fogja kimutatni.
9/13 anonim válasza:
StevenUp kérlei indulj.hidd ep sok gyakoris szavazna rád 🙏😂😂
nekem 8 nap késés után jött meg
légy türelmes :)
10/13 anonim válasza:
*kérlek *el javítom mert azt hiszik nem tudok írnin😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!