Mi az a pont, ok, amikor már nem tudnál megbocsátani a házastársadnak, hanem a válást választanád?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 14:56
13/32 anonim válasza:
A bántalmazás (akár csak verbálisan)
A megcsalás
Ha a gyerekeinkkel rosszul bánna
Ha (mások elött) megalázna
Ha kihülne a szerelem
14/32 anonim válasza:
A fő ok a megcsalás! Más komoly dolgokban elárúlás.Testi bántalmazás függő betegségek!
Ha rájönnék boldogtalan mellettem.
15/32 anonim válasza:
Drogfüggőség, munkanélküliség, állandó gyanusítgatás, anyámmal tiszteletlen, bántja a gyerekeket, engem megver
Egy pofonért, egyéjszakás megcsalásért bolondság elválni.
16/32 anonim válasza:
15ös ha anyáddal tiszteletlen azért bolondság elválni. Nem anyáddal éltek gondolom.
17/32 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva az abortusszal? Nekem nem fér bele ha megöli a gyerekünket.
De ugyan úgy válóok lenne ha nem dolgozna és nekem kéne eltartani.
18/32 anonim válasza:
16: már hogy lenne bolondság? Anyám nevelt fel, kutya kötelessége megadni a tiszteletet az anyósának. Pláne h anyám nem az a fajta anyós aki piszkálódik. Ha vele élünk ha nem, az én anyámnak meg kell adja a tiszteletet aki velem akar lenni.
19/32 anonim válasza:
18.
Kiscsillag, amíg nem válsz le anyuciról, ne is reménykedj hosszútávú, boldog kapcsolatban
20/32 anonim válasza:
#19 persze csak az szeretne ha a parja es az anyja kozott jo legyen a kapcsolat aki meg mindig anyuka csocsen log. olyat el se lehet kepzelni, hogy van aki oszinten szereti a szuleit, es elvarja hogy a parja ne egy taplo paraszt legyen vele. itt mindenki annyira konnyen kidobja a csaladjat, tenyleg ennyire lehetetlen hogy valaki szereti a szuleit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!