Mit tegyek ha idegesít az, hogy a családom és a rokonok a szépséggel traktálnak, amikor tudom, hogy csak azért mondják, hogy legyen egy kis önbizalmam, de pont az ellentétét váltják ki, mert ettől csak ideges és frusztrált leszek?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy milyen szép és csini vagyok, hogy egy kis lelket öntsenek belém. De ezzel nem érnek el semmit. Főleg anyám, aki minden csoporttársamat, volt osztálytársamat, barátnőmet kritizálja a kinézete miatt, csak hogy meggyőzhessen arról, hogy én milyen jó nő vagyok és érek annyit mint ők, oszt' nagyba' sehol semmi. Ezzel engem nyomasztanak, mert tudom, hogy nem így van. Belenézek a tükörbe és nem ezt látom, a külvilág se ezt mutatja. És akkor lehet mondani, hogy egy kis önbizalom kell, életmódváltás, új ruhák, mert attól szebb leszek. Ha egy kupac sz-rt dísztányérba teszel, attól még kupac sz-r marad. Elmondtam nekik nem egyszer és nem kétszer, hogy hagyjanak fel ezzel meg az elméletgyártásokkal, hogy nekem azért nincs senkim, mert a férfiak nem mernek kezdeményezni, olyan jó nő vagyok. De mernek, csak nem nálam. És nem értik meg.2021. jún. 13. 11:52
1/7 anonim válasza:
Első körben megkérhetnéd őket, hogy szálljanak le a "miért nincs senkid" témakörről.
(Külsődtől függetlenül, úgy egyáltalán).
2/7 anonim válasza:
Szerinted, csak akkor szép egy nő, ha érdeklődnek iránta a férfiak? A súlyos önbizalom hiányodat meg kell tanulnod kezelni.
3/7 anonim válasza:
Szerinte a rokonság lovalja bele, hogy miért nincs senkije, amikor pedig szép és csinos. Tehát azok generálják az egészet.
Őket kellene leállítani, csak hogyan?
Kérdező, ez ilyen nagy családi ebédeken szokott elhangzani, vagy külön-külön szórakoztatnak el a kérdéssel a rokonok négyszemközt?
4/7 anonim válasza:
Én meg ott látom a bajt, hogy mindenkit kritizálnak, ezért nem hihető az se, hogy róladmeg ezt gondolják...
em értem, miért kell másokat leszólniuk
5/7 anonim válasza:
Ez nálunk is probléma (férfi vagyok), ez az egyik dolog, amivel pillanatok alatt ki tudnak akasztani. A mondatot sem hagyom befejezni, azonnal leállítom őket. Kezdik megszokni és nem felhozni a témát. Neked kell megtalálni, hogy mi az amire ők leállnak
6/7 anonim válasza:
Vagy gyüjts egy kis önbizalmat, egy bizonyos szintig hasznos dolog.
7/7 anonim válasza:
Csak a személyiség számít. Azon dolgozz, magadon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!