Tegyek tönkre egy családot, vagy hallgassak?
Egy férfi közelebb került hozzám egy buliban, eleinte csak beszélgettünk, utána elhívott táncolni. Ha iszom, akkor akár hajnalig is tudnék táncolni, szórakozni, így mentem rögtön, de ne ilyen egymáshoz bújós táncra gondoljatok.
Majd másnap is keresett, hogy szívesen találkozna velem kettesben, hangos zene és társaság nélkül. Viszont családja van...
Jól éreztem magam vele, nagyon. Külsőre is 10/10. De nálam ez akkor is kizáró dolog, nem igazán működik nálam az az elv, hogy az ő dolga hűségesnek lenni, nem az enyém.
Kérdésem, hogy szerintetek beszélnem kéne a feleséggel?
Három gyerekük van, még kisebbek.
Nem te teszed tönkre a családot, hanem ő.
Másrészt biztos nem te vagy az első és utolsó, akivel ezt csinálja.
"A feleség biztosan tud ezekről"
Nem foglalkozik vele, mert el van foglalva a szeretőjével.
Kérdező!
Remélem a pasi széttép!
"Jól éreztem magam vele, nagyon. Külsőre is 10/10. De nálam ez akkor is kizáró dolog, nem igazán működik nálam az az elv, hogy az ő dolga hűségesnek lenni, nem az enyém."
A hűségnek itt már gyenge jele sem látszódik a férfi részéről, ha nem tűnt volna fel. Egy már most elcseszett kapcsolaton mit tudsz elrontani? Valószínűleg nem lesznek együtt örökké a feleségével.
De ettől függetlenül nem kezdenék ki vele.
25-ös, miért kéne engem bárkinek is tépnie?
De tudod, a karma megtalál. :)
Nem kéne amúgy a pasi már, 21 évesen senki pótanyukája nem szeretnék lenni. 3 gyereké meg főleg nem. Csak még mindig írogat, meg találkozni, wellnessezni hív, közben meg nekem már régen más van... Szóval kínos kicsit a pasi, bármennyire is jól néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!