Tegyek tönkre egy családot, vagy hallgassak?
Egy férfi közelebb került hozzám egy buliban, eleinte csak beszélgettünk, utána elhívott táncolni. Ha iszom, akkor akár hajnalig is tudnék táncolni, szórakozni, így mentem rögtön, de ne ilyen egymáshoz bújós táncra gondoljatok.
Majd másnap is keresett, hogy szívesen találkozna velem kettesben, hangos zene és társaság nélkül. Viszont családja van...
Jól éreztem magam vele, nagyon. Külsőre is 10/10. De nálam ez akkor is kizáró dolog, nem igazán működik nálam az az elv, hogy az ő dolga hűségesnek lenni, nem az enyém.
Kérdésem, hogy szerintetek beszélnem kéne a feleséggel?
Három gyerekük van, még kisebbek.
Szerinted te vagy az egyetlen akinek ez a pasi csapja a szelet?
Valószínűleg egy K...va hajcsár, a helyedben mindenhol letiltanám és a feleségével sem beszélnék.
Nen kene. De ne beszelj a pasival sem. Felejtsd el, de a kapcsolataba sztem ne avatkozz!
Ha esetleg igy akarod szinglive tenni a pasit, akkor valoszinuleg meg fog gyulolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!