Miért vannak rosszabb anyagi helyzetben akik elválnak?
Figyelt kérdés
Jó kicsit álnaiv kérdés. De komolyan ha tudják hogy albiba kell menni meg kilátástalan anyagi helyzetbe kerülnek, akkor nem jobb együtt maradni?2022. febr. 15. 15:41
11/16 anonim válasza:
10: úgy, hogy az exem jóval többet költött, mint amennyit keresett és mindig nekem volt több a bevételem.
12/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nőként mindig is magamra kerestem és nem voltam eltartott. Most házas vagyok, de ha úgy alakulna, hogy szétmegyünk, akkor is ugyanúgy megmaradna a munkám és a bevételem. Ez inkább azoknál lehet gond, ahol az egyik fél teljesen ki van szolgáltatva.
13/16 anonim válasza:
Milyen értelmetlen kérdés ez?
NYilván ha elválnak annak oka van. Annak aztán rohadt sok értelme van, hogy együtt maradnk emberek, akik gyűlölik egymást, csak az anyagiak miatt.
Értelmes ember fel sem tette volna a kérdést.
14/16 anonim válasza:
Maga a válás sem szokott épp olcsó dolog lenni.
15/16 anonim válasza:
Persze, éljek együtt olyannal, nézzem minden nap a szmét képét, aki megcsalt, mert "kicsi a mellem" (wtf?).
Hát, hogyne.
16/16 anonim válasza:
Én jobban élek egyedül, mióta nincs, aki elverje, ellopja a pénzt a háztól. De logikus, hogy normális társ esetén, aki hozzátesz, nem elvesz, úgy jobban egy kettesben.
Csak nem mindegyik normális. Az én volt férjem mellett "csak" eltűnt a pénz, de van, amelyik iszik, láncdohányos, na az sem kevés pazarlás. Az ilyenektől meg kell szabadulni, mert csak kárt okoznak, ez esetben könnyebb boldogulni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!