Miért vannak rosszabb anyagi helyzetben akik elválnak?
Anyukám és Apukám azért váltak el, mert már konkrét veszélyesek voltak egymásra.
Ebben az esetben is jobb lenne együtt maradniuk?
Konkrétan addig elfajult a dolog, hogy kizárogatták egymást a lakásból, törtek - zúztak, dobáltak mindent, verekedtek is.
Nyilván ezt olvasva nem tűnik valósnak, viszont sajnos az volt.
Őszinte leszek, örülök hogy elváltak, de ennek is több mint 10 éve. (1-es voltam)
Mióta elváltam, és így kiléptem egy kb 8 éve szex- és érzelemmentes kapcsolatból, egyedül nevelve a lányomat, tudom tartani a házasságomban megszokott életszínvonalat és több időm van magamra (apás napok), plusz a gyerekkel töltött időt is hasznosabban, élménydúsabban töltjük.
Az exem talált magának új párt, aki kedves, normális és kedvelik egymást a gyerekemmel, aki így nyert egy újabb embert az életébe, aki szereti.
De ha anyagilag nehéz helyzetbe kerültem volna, akkor sem maradtam volna abban a házasságban, illetve megpróbáltam volna felkészülni rá, hogy még kell húzni a nadrágszíjat.
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!