Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak rosszabb anyagi...

Miért vannak rosszabb anyagi helyzetben akik elválnak?

Figyelt kérdés
Jó kicsit álnaiv kérdés. De komolyan ha tudják hogy albiba kell menni meg kilátástalan anyagi helyzetbe kerülnek, akkor nem jobb együtt maradni?
2022. febr. 15. 15:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám és Apukám azért váltak el, mert már konkrét veszélyesek voltak egymásra.

Ebben az esetben is jobb lenne együtt maradniuk?

2022. febr. 15. 15:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez mit takar?
2022. febr. 15. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Sokkal jobb egyedül, rosszabb anyagi helyzetben élni, mint közösen, de boldogtalanul.
2022. febr. 15. 15:49
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Mert az anyagi nehézség néha sokkal jobb, mint egy lélekölő kapcsolatban élni és néha könnyebb is belőle kimászni. Kinek mi a fontosabb.
 5/16 anonim ***** válasza:
99%
Nem. Ha valakit 11 éven át fűvel-fával csalnak és nyilvánosan megaláznak napi szinten akkor semmiképpen nem akarsz vele élni. Fordítva szintén (ez a szüleim esete)
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan addig elfajult a dolog, hogy kizárogatták egymást a lakásból, törtek - zúztak, dobáltak mindent, verekedtek is.

Nyilván ezt olvasva nem tűnik valósnak, viszont sajnos az volt.

Őszinte leszek, örülök hogy elváltak, de ennek is több mint 10 éve. (1-es voltam)

7/16 anonim ***** válasza:
96%
Az szokott lenni a legdühítőbb, mikor a gyerekre fogják, hogy azért nem válnak el, hogy neki ne legyen rossz. Csak az a baj, hogy pont ezzel ártanak neki a legjobban, mert nem sok rosszabb érzés van a világon annál, mint mikor nap mint nap azt látod, hogy a szüleid egymást marják, veszekedne, ordibálnak egymással, és úgy alapvetően boldogtalanok. Ez sokkal károsabb egy gyerekre nézve.
2022. febr. 15. 15:52
 8/16 anonim ***** válasza:
29%
ha csak a nő oldalát nézem.. nő a gyerekkel ,ugyanazt az életszinvonalat FELE Annyi pénzből nem lehet fenntartani ezen nincs nagyon mit átgondolni.
2022. febr. 15. 16:01
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Mióta elváltam, és így kiléptem egy kb 8 éve szex- és érzelemmentes kapcsolatból, egyedül nevelve a lányomat, tudom tartani a házasságomban megszokott életszínvonalat és több időm van magamra (apás napok), plusz a gyerekkel töltött időt is hasznosabban, élménydúsabban töltjük.

Az exem talált magának új párt, aki kedves, normális és kedvelik egymást a gyerekemmel, aki így nyert egy újabb embert az életébe, aki szereti.

De ha anyagilag nehéz helyzetbe kerültem volna, akkor sem maradtam volna abban a házasságban, illetve megpróbáltam volna felkészülni rá, hogy még kell húzni a nadrágszíjat.

45N

2022. febr. 15. 16:18
 10/16 anonim ***** válasza:
11%
9 nem kötekedés de a fele bevételböl hogy lehet ugyanaz?
2022. febr. 15. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!