Titeket tudtak segíteni anyagilag a szülők?
Nem. Nem hogy lakás vagy ház, de egy jogsit sem tudtak nekem finanszírozni. Ma már látom hogy alap, "az én időmben" ez nem így ment. Nekünk is és a körülöttünk élő családoknak is mindig épp annyi pénze volt amennyi el is ment az alapszükségletekre. Pedig a szüleim becsületesen végigdolgozták az életüket.
Én egy pillanatig sem nehezteltem rá hogy semmit nem tudnak a seggem alá tenni, sokkal fontosabb dolgokat kaptam tőlük az anyagi javaknál.
Ma már csak édesanyám él, én támogatom őt.
Nem tudtak, alapból a saját életüket sem tudták menedzselni, elfolyt a pénz az ujjaik között. Pedig átlag felett jól kerestek, úgy értve, Magyarország akkor második legjobban fizető vállalatánál dolgoztak (ez nem most volt, mert már én is 48 vagyok).
Én a gyerekemnek pici kora óta teszek félre havonta egy összeget. Önerőre jó lesz, talán annál többre is.
Igen, a szüleim segítettek a nővéremnek és nekem is az ingatlanvásárlásban. Hálásak is vagyunk érte. Ja, és nem szégyenlem, kétlem, hogy emiatt kevesebbek lennénk.
Az biztos, hogy ha látni fogom a gyerekemen, hogy életrevaló és igyekszik megteremteni az anyagi biztonságát, akkor én is támogatni fogom, amennyire csak a lehetőségeim engedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!