Ha vegán rokon jön vendégségbe (vacsorára)...? Sértő lenne ez szerintetek?
Unokatestvérem jön haza Németországból, jön a két gyereke is. A nagyobbik vegán.
Mi itthon mindent eszünk, nem nagyon nézem hogy mentes legyen, amit leveszek a polcról.
Vacsorára jönnek, rendeltem sültes tálakat + coleslawt és kukoricasalátát. Ugye ebből neki semmi nem jó, ezért szeretném megkérni, hogyha van kedvence, vagy olyan, amit szívesen enne, küldje el a receptjét, és megcsinálom. Mert pl. két barátnőm is volt egy ideig vegán, de az halat, tengeri dolgokat evett... A másik sajtokat. Szóval nem értek ehhez, nem tudom azt sem, mennyire szigorú magával szemben.
Vagy rendeljek neki valami basic fogást egy vegán helyről?
"De nem ez volt a kérdés lényege."
Te terelted a témát teljesen más irányba, mint az eredeti kérdés.
Szerintem ez nagyon rendes tőled.
Amúgy ha eszik ilyesmit Aldiban sok húshelyettesítő van. Vagy van falafelhez por, én is vettem már pedig nem vagyok vegán. 😁 De ha úgyis sültes tál meg rántott cuccok, csinalhatsz neki rántott bármit (karfiol, gomba, brokkoli cukkini stb), csak nézz valami tojás nélküli bundát. Pl el tudom képzelni hogy ilyen tésztabunda féle működhet tojás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!