Ha vegán rokon jön vendégségbe (vacsorára)...? Sértő lenne ez szerintetek?
Unokatestvérem jön haza Németországból, jön a két gyereke is. A nagyobbik vegán.
Mi itthon mindent eszünk, nem nagyon nézem hogy mentes legyen, amit leveszek a polcról.
Vacsorára jönnek, rendeltem sültes tálakat + coleslawt és kukoricasalátát. Ugye ebből neki semmi nem jó, ezért szeretném megkérni, hogyha van kedvence, vagy olyan, amit szívesen enne, küldje el a receptjét, és megcsinálom. Mert pl. két barátnőm is volt egy ideig vegán, de az halat, tengeri dolgokat evett... A másik sajtokat. Szóval nem értek ehhez, nem tudom azt sem, mennyire szigorú magával szemben.
Vagy rendeljek neki valami basic fogást egy vegán helyről?
Nekem sem fájna a fejem, ha a gyerekem vegán lenne.
Hétközben szerintem senki nem nagyon főz. Egy 17 éves gyerek már tud magának egyedül rendelni is, vagy iskola után olyan helyen ebédelni, ami neki tetszik, neki megfelelő.
Ennél nagyobb "baj" sose legyen a családban. :)
"Hétközben szerintem senki nem nagyon főz"
hanem? ehenhal? vagy szendvicseken el?
"napközben étteremben eszünk"
ja ha ilyen jol megy egyeseknek. de azert a valosag meg mindig az hogy a legtobb ember ezt nem engedheti meg maganak
"Vegán kaja pláne, az a gazdagok hobbija."
Biztosan, főleg, hogy többet egészségügyi ok miatt tértek át a vegán étrendre. :)
"napközben szerintem nagyon kevés embernek van annyi szabadideje, hogy egy ebédszünet alatt hazamenjen, megfőzzön, egyen és még el is pakoljon"
ezert szokott az ember vinni magaval kajat. monduk nalam nem az ebed a fo etkezes hanem a vacsora, amikor van idom fozni
"napközben szerintem nagyon kevés embernek van annyi szabadideje, hogy egy ebédszünet alatt hazamenjen, megfőzzön, egyen és még el is pakoljon. Ráadásul egy főre nem is nagyon éri meg főzni."
Nem is mennek haza ebédszünetben, a főzésre ott az este. 2-3 napos adagot megfőzöl, aztán mehet a hűtőbe kajásdobozban.
"Biztosan, főleg, hogy többet egészségügyi ok miatt tértek át a vegán étrendre. :)"
Tény, hogy a vegán étrend sokkal drágább, akármilyen okból választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!