Vajon tervezett baba, vagy becsúszott?
Egyik ismerősöm (férfi 26éves),még csak múlt nyáron vált el.
A pasinak van most egy barátnője(22éves),akivel összesen 1éve vannak együtt,és máris terhes.
Létezik,hogy tervezett baba,vagy inkább csak becsúszhatott?
Kedves 19:57-es válaszoló!
Majdnem úgy van,ahogy gondolod,csak kicsit fordítva!
Én a volt feleség vagyok!
A múlt nyáron váltunk el és nekünk is van egy pici fiúnk!
1éve vannak együtt a csajjal,és gyerekük lesz,viszont a volt férjem valószínűleg nem marad együtt a csajjal.
Mi terveztük a babánkat,nade mi együtt voltunk 9évig,de ők?
Van egy olyan sejtésem,hogy visszajönne hozzánk.Bár én nem vagyok biztos abban,hogy újra vele lennék e!
No,ezért érdekel.Az sokat elárulna pedig!
Ja!Még annyit elfelejtettem leírni,hogy habár válni akart,de a bíróságon visszaakarta fordítani az egészet.Nem volt ő olyan biztos abban hogy el kéne válni!
Én próbáltam megmenteni a házasságunkat,de ő semmire sem volt hajlandó,ezért egy idő után én is beleegyeztem a válásba.
A bíróságon viszont viszakozni akart,de akkor már én mondtam,hogy nem!Ne csináljon belőlem senki se hülyét!
Tönkre tett ezzel lelkileg,ugyan is én nem akartam elválni,csak miatta tettem mert ő akarta így.
Azóta sokat találkozunk és nagyon jól el vagyunk!
Egy darabig el se mondta hogy gyerek lesz,de amikor mondta érezhető volt hogy nem volt ettől ő olyan boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!