Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tervezett baba, vagy...

Vajon tervezett baba, vagy becsúszott?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm (férfi 26éves),még csak múlt nyáron vált el.

A pasinak van most egy barátnője(22éves),akivel összesen 1éve vannak együtt,és máris terhes.

Létezik,hogy tervezett baba,vagy inkább csak becsúszhatott?

2010. szept. 11. 10:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 19:57-es válaszoló!

Majdnem úgy van,ahogy gondolod,csak kicsit fordítva!

Én a volt feleség vagyok!

A múlt nyáron váltunk el és nekünk is van egy pici fiúnk!

1éve vannak együtt a csajjal,és gyerekük lesz,viszont a volt férjem valószínűleg nem marad együtt a csajjal.

Mi terveztük a babánkat,nade mi együtt voltunk 9évig,de ők?

Van egy olyan sejtésem,hogy visszajönne hozzánk.Bár én nem vagyok biztos abban,hogy újra vele lennék e!

No,ezért érdekel.Az sokat elárulna pedig!

2010. szept. 11. 21:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Ja!Még annyit elfelejtettem leírni,hogy habár válni akart,de a bíróságon visszaakarta fordítani az egészet.Nem volt ő olyan biztos abban hogy el kéne válni!

Én próbáltam megmenteni a házasságunkat,de ő semmire sem volt hajlandó,ezért egy idő után én is beleegyeztem a válásba.

A bíróságon viszont viszakozni akart,de akkor már én mondtam,hogy nem!Ne csináljon belőlem senki se hülyét!

Tönkre tett ezzel lelkileg,ugyan is én nem akartam elválni,csak miatta tettem mert ő akarta így.

Azóta sokat találkozunk és nagyon jól el vagyunk!

Egy darabig el se mondta hogy gyerek lesz,de amikor mondta érezhető volt hogy nem volt ettől ő olyan boldog!

2010. szept. 11. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:
16:37 Hát így én már biztosra veszem, hogy nem tervezett. Mint ahogy azt is biztosra veszem, hogy a válásotok valódi oka (nem biztos, hogy ezt mondta) az lehetett, hogy apuka rájött, mivel jár valóságban az apaság, és nem igazán volt kedve ehhez a szerephez, vagy csak simán megijedt a felelősségtől. Vágyott a régi "szabad" életére. A baj csak az, hogy az ide-oda ugrándozása egyre több ember életét érinti. Mivel az új helyen nagyon hamar ugyanaz a helyzet alakult ki, már az sem vonzza. Én csak arra kérlek, ne az alapján dönts, hogy "megsajnálod" őt, mert ő alakította ki ezt a helyzetet. Dönts úgy, ahogy szerinted boldog leszel, mert csak így lesz boldog a picid is. Sokat várjál, hogy biztos lehess abban, nem csak Rátok hivatkozva akar meglépni a másik helyről, hanem valóban értetek akar élni. Szorítok Neked!
2010. szept. 12. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Én vagyok akinek gratuláltál,ez egy kicsit más helyzet...attól még lehet tervezett a gyerek,de az számomra is kétséges hogy nem e azért ez a nagy rohanás a részükről,mert te a biróságon nem fogadtad el a visszakozását.Lehet hogy azért van ez az egész mert ujra családban akar élni,vagy esetleg mutatni akarja hogy milyen jól megvan nélkuled,attól hogy te kikosaraztad..
2010. szept. 12. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!