Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet h az együttlét után már másnap rosszullét lesz mert h becsúszott a baba?
Attól függ milyen rosszullétre gondolsz.
Én a fiam fogantatása utáni nap rémesen éreztem magam, olyan volt, mintha a menstruációm akarna megjönni, nagyon intenzíven görcsölt a hasam, már a kívülállók aggódtak is értem ahogy kóvályogtam, meg szenvedtem. Aztán pár hét múlva pozitív lett a teszt...
Szóval előfordulhat.
Szerény biológiatudásom alapján maximum azért, mert elrontottad a gyomrod. Soroljam?
1. Nem biztos, hogy az aktust követően rögtön megtermékenyülsz, ovulációtól függ, a spermiumok pedig akár több napig is képesek várakozni benned. Ovulációtól függően az aktus utáni egy hétben megtermékenyülhetsz.
2. A rosszullétet hormonok okozzák. A HCG (amit a teszt is kimutat) akkor kezd termelődni, amikor a leendő babuci BEÁGYAZÓDOTT. Ehhez pedig, kell 2 hét (ezért nem lehet biztonsággal tesztelni menstruáció elött, csak után). Gondolod, hogy ezt 1 napba bele lehet sűríteni?
3. Ha már rosszul vagy a hormonoktól, azt a teszt is rögtön kimutatja.
Kérdés van még...? Ne parázz fölöslegesen, pláne ne hülyeségek miatt, mert csak a mensid fog késni és még jobban megijedsz...
Az első gyermekemnél már a harmadik nap környékén émelyegtem egész nap... három hónapig tartott.
Most, most várok... ugyanaz a helyzet.... 4 napja volt az aktus, fogamzásgátlót szedek, de 80%-ra merem mondani, hogy baba lesz belőle.
Két hét múlva megírom az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!