Bunkóság volt tőle ez a mondat?
Éppen születésnapot ünnepeltünk, erre nekem vágták a legkisebb szeletet (mindenki kb 3szor nagyobbat kapott). erre apa megszólal azért kaptál ekkorát h a repülőgép nehogy lezuhanjon. itt arra utalt h szerinte kövér vagyok :(
180 magas es 73 kg vagyok.
ti megsértődtetek volna ezen?
Kár túlspilázni. Szerintem véletlen sikerülhetett kisebbre és egy poénnal akarta elvenni az élét.
Amúgy a 183cm/73 kiló semennyire sem túlsúlyos! Kicsit sem, nemhogy KÖVÉR. Ugyanmár. Neked lehet valami gond az önértékeléseddel, amin viszont könnyen fejleszthetsz.
Első körben tudatosítsd magadban, hogy nem vagy kövér.
Aztán keresd az indítékot. Gondolj a dolgok mögé: szerinted apád miért akart volna szándékosan megalázni egy szülinapi összejövetelen? Mi lett volna azzal a célja, hogy nyilvánosan megszégyenítsen???
Másik verzió: az ő értékrendje sem 100-as, mert ha valakit a Te tesstömeg/magasság arányoddal kövérnek tart, akkor valszeg Auswitzban voltak csak jó alakúak az emberek. (bocs, nem akarok rasszista vizekre evezni, csak szokták mondani a nagyon soványakra, hogy ausvicireklám)
Akkor meg vele kell tudatosítani, hogy rosszul látja és pláne illetlen ezzel egy családi összejövetelen foglalkozni.
Ezutóbbi akkor érvényes, ha valóban daginak tart és élcelődik is vele rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!