Bunkóság volt tőle ez a mondat?
Éppen születésnapot ünnepeltünk, erre nekem vágták a legkisebb szeletet (mindenki kb 3szor nagyobbat kapott). erre apa megszólal azért kaptál ekkorát h a repülőgép nehogy lezuhanjon. itt arra utalt h szerinte kövér vagyok :(
180 magas es 73 kg vagyok.
ti megsértődtetek volna ezen?
én visszaválaszoltam volna:
- Aha, akkor repülj el innen, addig megeszem a tiedet is.
Igen, bunkó volt, ilyet egy szülő sohasem mondhat a gyerekének. Te sem mondod, hogy neki meg szőrös az orrlyuka.
Ezekkel a paraméterekkel nem vagy kövér.
Ha nem sportolsz, akkor persze puhánynak tűnhetsz.
Ne vedd a szivedre.
Nem lehet mindenki kis csontsovány!
Nyugi és utólag boldog szülcsit neked :*
mégha igaznak is érzed akkor is bunkóság.
vagy építő kritika?
menj egyél még látványosan 3 szeletet, hagyj szenvedjen a pilóta!
Ezzel a súllyal tényleg nem vagy túlsúlyos! ne már :)
Egyébként ha tényleg azért mondta mert kövérnek tart, ráadásul nyilvánvalóan jogtalanul hiszen nem vagy az, de még ha az is lennél, akkor elég bunkó dolog. Te voltál ott, te érzed. Ezért ha azt akarod hogy befejezze, nyugodtan találj ki előre valami visszavágást ilyen szitukra, olyat amiben apukád hátrányaiból csinálsz viccet, mondjuk hogy kirúgták, vagy aluliskolázott, vagy kopaszodik (ha ez őt zavarja) vagy bármi amiről tudod hogy zavarja. Akkor hidd el többet nem fog beszólni. és nyugodtan sértődjön meg. majd ha befejezi a piszkálásodat, akkor te se fogsz rá megjegyzést tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!