Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság volt tőle ez a mondat?

Bunkóság volt tőle ez a mondat?

Figyelt kérdés

Éppen születésnapot ünnepeltünk, erre nekem vágták a legkisebb szeletet (mindenki kb 3szor nagyobbat kapott). erre apa megszólal azért kaptál ekkorát h a repülőgép nehogy lezuhanjon. itt arra utalt h szerinte kövér vagyok :(

180 magas es 73 kg vagyok.

ti megsértődtetek volna ezen?

2010. szept. 10. 14:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%

én visszaválaszoltam volna:

- Aha, akkor repülj el innen, addig megeszem a tiedet is.

2010. szept. 10. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem is rosszul esett volna azért :(
2010. szept. 10. 14:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bunkó volt, ilyet egy szülő sohasem mondhat a gyerekének. Te sem mondod, hogy neki meg szőrös az orrlyuka.

Ezekkel a paraméterekkel nem vagy kövér.

Ha nem sportolsz, akkor persze puhánynak tűnhetsz.

2010. szept. 10. 14:54
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd a szivedre.

Nem lehet mindenki kis csontsovány!

Nyugi és utólag boldog szülcsit neked :*

2010. szept. 10. 15:02
 15/26 anonim ***** válasza:
75%

mégha igaznak is érzed akkor is bunkóság.

vagy építő kritika?

menj egyél még látványosan 3 szeletet, hagyj szenvedjen a pilóta!

2010. szept. 10. 15:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
de bunkó az apád. :S én egy ideig hanyagolnám és majd miután rájön ,h baj van megkérdezi ,hogy mi a baj és elmondanám neki. hátha bocsánatot kér.
2010. szept. 10. 15:07
 17/26 hollófernyiges ***** válasza:
84%
Ezekkel a számokkal nem vagy túlsúlyos, úgyhogy inkább rosszul elsült poénnak mondanám mint bunkóságnak.
2010. szept. 10. 15:11
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
14:51-nek maximálisan igaza van. Ne legyetek már óvodások! Ha nekem ilyet mondott volna valami közeli hozzátartozóm, akkor megmondtam volna neki, hogy "én is téged", vagy "ó, hogy az orrod dagadjon be", vagy valami ilyesmit, és mindenképpen röhögtem volna a többiekkel. Ilyeneket mi is szoktunk lökni a baráti társaságban, ebben semmi igazán bántó nincs, főleg, ha nem teljesen komolyan mondta. Egyébként lány vagy? Mert ha nem, akkor mit sértődsz meg ilyen dolgokon? Védd meg magad valamivel, nem futhatsz el egész életedben, ha valaki valamit beszól neked.
2010. szept. 10. 15:21
 19/26 anonim ***** válasza:
65%

Ezzel a súllyal tényleg nem vagy túlsúlyos! ne már :)

Egyébként ha tényleg azért mondta mert kövérnek tart, ráadásul nyilvánvalóan jogtalanul hiszen nem vagy az, de még ha az is lennél, akkor elég bunkó dolog. Te voltál ott, te érzed. Ezért ha azt akarod hogy befejezze, nyugodtan találj ki előre valami visszavágást ilyen szitukra, olyat amiben apukád hátrányaiból csinálsz viccet, mondjuk hogy kirúgták, vagy aluliskolázott, vagy kopaszodik (ha ez őt zavarja) vagy bármi amiről tudod hogy zavarja. Akkor hidd el többet nem fog beszólni. és nyugodtan sértődjön meg. majd ha befejezi a piszkálásodat, akkor te se fogsz rá megjegyzést tenni.

2010. szept. 10. 15:37
 20/26 anonim válasza:
Egy kontextusból kiragadott mondat. Mégis hogyan lehet eldönteni hogy ez bunkóság volt-e? Bizonyára nem annak szánta, ha már ilyen kis sértődős leánykája van.
2010. szept. 10. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!