Áldozatok fel magatokat?? Sajnalom őket anyagilag ott hagyni.
Kérdező, elsősosrban a saját érdekeidet nézd!
Nem vagy köteles eltartani vagy pénzelni a saját hibájukból nemdolgozó rokonokat!
Veled mi lesz, ha erre teszed fel az életed...??
Téged majdan ki fog eltartani?????
Az ember sajnálja a családját. És nehezen lépi meg azt amit kell.
De a végén kb 20 év múlva egyedül fogsz maradni és nem éltél még semmit.
Részvétem apukád végett!
Ha el is költözöl otthonról a pároddal, akkor is tudod őket anyagilag segíteni bármikor. Nővéred kislánya miatt pedig ne aggódj, ha nem vagy ott biztosan elátja nővéred a gyermeket, meg támogatja az apukája is őket.
Vagy kereshetsz neki(k) munkát te is, mert a közmunkások nem igen akarnak váltani, ezt tapasztalatból tudom!
"Anyu, menj el dolgozni, te meg nővérem keress egy jobb munkát, mert nekem is csak egy életem van, szeretnék én is gyereket, nem tudlak titeket tovább előtérbe helyezni. Felnőtt, önálló emberek vagytok, tudtok boldogulni ti is, én is szeretném a saját életemet élni."
Ha leönzőznek, mert le fognak, akkor nyugodtan mondd meg nekik, hogy az az önző, aki mástól várja, hogy áldozza fel az életét az ő kényelmükért. Lesz sértődés. Le kell szarni. Adj nekik 2 hónapot rendezni a soraikat, oszt viszont látásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!