A férfiak, fiúk is felismerik ha áldozatok, bántalmazottak?
10:36, Sajnálom, remélem ez már a múlt és sikerült feldolgoznod.
Nagy hibának tartom ha a környezeted nem segített. Nem is értem miért van ez.
Azt figyeltem meg, hogy házasságban nem veszik észre. Akiknek igazi házisárkány feleségük van aki ugráltatja, kihasználja és alázza őket nap mint nap, azok azt hiszik hogy ez a normális, legyintenek hogy egyszerűen ilyenek a nők, mindent el kell viselni azért hogy legyen valakijük.
És ebből jön a sok megcsalás, mert inkább titokban félremennek mint hogy váljanak. Sok a papucs férfi manapság, és gyávák is. Volt is olyan (kettő is) aki őszintén beismerte nekem hogy gyáva és azért tűr el mindent.
Nem fordulnak senkihez mert muszáj tartani a macsó látszatot, be nem ismernék hogy ők áldozatok. Rengetegen marionett bábúként élik le az életüket, közben úgy élnek túl hogy szeretőt tartanak.
Nekem kb. 4 évig tartott rájönnöm, hogy amit csináltak velem, az nagyon nem volt oké. Addig nem is nagyon gondoltam az egészre, vagy ha igen, akkor valahogy mindig azt hoztam ki belőle, valamilyen szinten én is hibás vagyok benne, hogy megtörtént, szóval magamat is hibáztattam.
Azóta, mióta helyreraktam, sem okozott hatalmas lelki törést, így évekkel később már mit rágódjak rajta. Ami megtörtént, megtörtént. Szóval ugyan áldozat voltam, de nem rokkantam bele, szerintem az agyam félrerakta egy hátsó zugba, amíg készen nem álltam szembenézni vele.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!