Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit hívnál el a diplomaátadódr...

Kit hívnál el a diplomaátadódra ha csak 2 embert lehetne hívni?

Figyelt kérdés

Férjed vagy a szüleid?

A döntéshez segítségként annyit szeretnék még mondani, hogy nem fiatalon csináltam a sulit végig, hanem 31 vagyok most hogy végzek. Kisgyerek és munka mellett tanultam, így a férjemnek többet kellett elviselnie :) a tandíjat diákhitelből fizettem. A szüleim segítettek, ha ráértek hogy vigyázzanak a kisfiamra amíg az államvizsgákra tanultam.

Nem szeretném, hogy megsértődjenek, eléggé meg vagyok lőve.

2022. jan. 25. 06:30
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
Kivetítő nem lesz, de youtube-on közvetítik élőben
2022. jan. 25. 13:27
 52/58 anonim ***** válasza:
10%
To-n/szervezőnél hason csúszni a padlón plusz egy jegyért?
2022. jan. 25. 13:30
 53/58 anonim ***** válasza:
40%
Férjemet és az egyik szülőmet. Kivel vagy jobb viszonyban? Esetleg el tudják dönteni egymás közt, ki menjen el?
2022. jan. 25. 16:58
 54/58 anonim ***** válasza:
14%

Ó, hát akkor nagyon kényelmes. Elküldöd a linket azoknak, akik szeretnéd, hogy "élőben" ott legyenek (a monitor/okosTV-képernyő előtt). A többieknek meg utólag a linket.

Aki ajándékot akar adni, az az ünnepség után, a szabad levegőn, akár az étteremben, akár az alma mater előtt átadhatja, akiről meg úgy érzed, azt meg meghívjátok egy ebédre, és ott. Kész, vége. Minden megoldva és mindenki látott, akit érdekelsz. A YouTube-on pedig ország-világ megnézheti akár a világ túlsó végéről is, élő egyenes adásban is, de akár évek múlva is.

2022. jan. 25. 17:35
 55/58 anonim ***** válasza:
80%
Anyukámat és apukámat, sajnos egyelőre nem aktuális, mert ahhoz el kéne végeznem az egyetemet. Biztosan büszkék lennének rám, mert a családban nem sok diplomás van.
2022. jan. 25. 18:34
 56/58 anonim ***** válasza:
33%

A vőlegényemet és egy szülőmet hívtam, rájuk bíztam a döntést, melyikük szeretne jönni.

Felmerült bennünk, hogy a párom ne jöjjön (ugyanazon az egyetemen végzett, ez volt ott a 4. diplomaosztónk, így tudtuk, hogy ugyanolyan lesz, mint eddig), de a családomban mindenki egyértelműnek vette, hogy neki van ott a helye, egyáltalán nem várták el, hogy helyette menjen valamelyikük.

2022. jan. 25. 22:45
 57/58 anonim ***** válasza:
80%
Én megoldanám, hogy mindhármuk ottlegyen.
2022. jan. 26. 10:15
 58/58 anonim ***** válasza:
33%

Őszintén szólva senkit, én se hívtam senkit, én magam se mentem el, nem értem minek olyan nagy feneket keríteni neki. A tanulmányi osztályon átvettem a diplomát, a párommal ÉS a szüleimmel közösen pedig megünnepeltük.

Ha mindenképpen kötelező lenne, akkor a te helyzetedben a férjemet és a gyerekemet vinném, hiszen ők a (saját) családom.

2022. jan. 26. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!