Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit hívnál el a diplomaátadódr...

Kit hívnál el a diplomaátadódra ha csak 2 embert lehetne hívni?

Figyelt kérdés

Férjed vagy a szüleid?

A döntéshez segítségként annyit szeretnék még mondani, hogy nem fiatalon csináltam a sulit végig, hanem 31 vagyok most hogy végzek. Kisgyerek és munka mellett tanultam, így a férjemnek többet kellett elviselnie :) a tandíjat diákhitelből fizettem. A szüleim segítettek, ha ráértek hogy vigyázzanak a kisfiamra amíg az államvizsgákra tanultam.

Nem szeretném, hogy megsértődjenek, eléggé meg vagyok lőve.

2022. jan. 25. 06:30
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
94%
anya és férj
2022. jan. 25. 06:34
 2/58 anonim ***** válasza:
98%

Igaz, nem tudom hogy a járvány miatt hogyan működik ez jelenleg, pár éve nálunk is fejenként két meghívót lehetett igényelni a korlátozott férőhely miatt. A többi vendég egy másik teremből nézhette kivetítőn. Viszont sokan voltak, akik nem tartottak igényt a saját meghívójukra, így odaadták másnak, aki több vendéget szeretett volna hívni.

Ha nálad is erről van szó, érdemes lehet pl. facebookos csoportokban körbekérdezni, hátha valakinél van egy-két felesleges meghívó.

2022. jan. 25. 06:42
 3/58 anonim ***** válasza:
82%
Szüleimet hívtam, a férjem tudta nézni a mellette levő helységben a kivetítőn
2022. jan. 25. 06:43
 4/58 anonim ***** válasza:
11%
Esetedben a szuleidet
2022. jan. 25. 06:46
 5/58 anonim ***** válasza:
70%
A férjemet, mert Ő a családom, és apát.
2022. jan. 25. 06:49
 6/58 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk az a házastárs, aki ezen megsertodik, az meg is érdemli. Ő a mindennapjaid része, tisztában van mindennel, ergo képes felmérni, hogy a szülőknek ez milyen sokat jelent.
2022. jan. 25. 06:52
 7/58 anonim ***** válasza:
97%

3an vannak, 2t vihetsz, ha nem kapsz plusz jegyet, ahogy valaki nagyon okosan írta, h keress akkor nem lehetne, hogy megbeszeld velük?

Elősször a ferjemmel beszélnem meg, hogy mit gondol erről, aztán leulnek megbeszelni a szüleimmel is.

2022. jan. 25. 06:59
 8/58 anonim ***** válasza:
8%

Mai online világban, akar "live" mobil hívást is lehet indítani és elsőben közvetíteni telefonról akar egy skype, messenger hivassal.

Én még a t. O. Nenikkel os megprobalnek beszelni es könyörögni. Talán ők azt is tudják ki nem igényel jegyet...

2022. jan. 25. 07:01
 9/58 anonim ***** válasza:
13%
*előben (nem elsőben) elnézést!
2022. jan. 25. 07:02
 10/58 anonim ***** válasza:
92%
itt mindenki a szülőt mondja leginkább. én speciel, mint apa totál nem sértődnék meg, ha a fiam mondjuk majd az anyját és a felesegét hívná meg.
2022. jan. 25. 07:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!