Kit hívnál el a diplomaátadódra ha csak 2 embert lehetne
hívni?
Figyelt kérdés
Férjed vagy a szüleid?
A döntéshez segítségként annyit szeretnék még mondani, hogy nem fiatalon csináltam a sulit végig, hanem 31 vagyok most hogy végzek. Kisgyerek és munka mellett tanultam, így a férjemnek többet kellett elviselnie :) a tandíjat diákhitelből fizettem. A szüleim segítettek, ha ráértek hogy vigyázzanak a kisfiamra amíg az államvizsgákra tanultam.
Nem szeretném, hogy megsértődjenek, eléggé meg vagyok lőve.
Igen, pont ezt szerettem volna írni, mint apa en sem bánom, ha nem kell 2, 3órát ott üldögélni és hallgatni a közhelyeket, szavalasokat, zenekarokat azert, hogy lássam a lányom 1percig, amíg átveszi a diplomát.
Ne értsetek félre, nagyon büszke lennék rá! Amit személyesen el is mondanék neki és ha amitt rosszul érezné magát, hogy nem tud meghivni megnyugtatnám, hogy mennyire büszke vagyok rá és nem azon múlik, hogy ott ülök vagy sem. A fényképezésre persze odamennék és elvinném őket egy szép étterembe utána!
2022. jan. 25. 07:12
12/58 anonim válasza:
Én sem mennék, kerülöm a tömeget. Biztos, hogy nem vinném oda a 70 éves szüleimet, szerencsére több eszük van annál, minthogy ezen megsértődjenek.
2022. jan. 25. 07:15
13/58 anonim válasza:
Én a sajátomon se voltam ott. :D
2022. jan. 25. 07:19
14/58 anonim válasza:
Na látod kérdező! Egy ilyen évfolyam társat kell keresni, mint 13!es lecsapni a jegyekre! Akkor még a kutyatokat is elviheted!!!
2022. jan. 25. 07:21
15/58 anonim válasza:
Nekem csak az a kérdésem, hogyha mind a 3an mennek, akkor ki fog vigyázni a gyerekre? Lehet jobb, ha vki ennek okán otthon maradna vele a 3-ból
2022. jan. 25. 07:21
16/58 anonim válasza:
Én azt nem értem, amit itt írt valaki, hogy ez milyen nagy dolog a szülőknek. Hogy a gyerekük sajátmaga miatt, saját pénzből lediplomált? Ez inkább a kérdezőnek jelent sokat. Nem kis munka van benne gyermek mellett. A férje és az anyukája is hatalmas segítseg volt, de nem világos ez miért lenne olyan jelentős pont a szülőknek.
2022. jan. 25. 07:35
17/58 anonim válasza:
Aki még nem volt egyetemen. Nagy eséllyel a szüleid.
Bemenni az egyetemre nagyobb élmény, mint a te kézfogásodat nézni.
2022. jan. 25. 07:46
18/58 anonim válasza:
"Én a sajátomon se voltam ott. :D"
igen, én se voltam az enyémen :DD
2022. jan. 25. 07:50
19/58 anonim válasza:
Szülőket.
2022. jan. 25. 08:15
20/58 anonim válasza:
Párom és azt a szülőm, aki többet tett abba, hogy jó tanuló, lelkes és érdeklődő gyerek legyek. Mivel apám egyszer nem volt képes leülni velem tanulni vagy házit írni kicsi gyerekként, nem érzem indokoltnak, hogy ott legyen azon az eseményen, ami anyám nevelését és a párom támogatását ünnepli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!