Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit hívnál el a diplomaátadódr...

Kit hívnál el a diplomaátadódra ha csak 2 embert lehetne hívni?

Figyelt kérdés

Férjed vagy a szüleid?

A döntéshez segítségként annyit szeretnék még mondani, hogy nem fiatalon csináltam a sulit végig, hanem 31 vagyok most hogy végzek. Kisgyerek és munka mellett tanultam, így a férjemnek többet kellett elviselnie :) a tandíjat diákhitelből fizettem. A szüleim segítettek, ha ráértek hogy vigyázzanak a kisfiamra amíg az államvizsgákra tanultam.

Nem szeretném, hogy megsértődjenek, eléggé meg vagyok lőve.

2022. jan. 25. 06:30
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
92%

Ismerős a szitu, mindkét diplomaosztón alkalmával sakkozni kellett. Szerencsére az egyiknél kaptunk plusz jegyet. Ha van lehetőséged valahogy szerezni, az a legjobb. :)

Egyébként kivetítőn általában biztosítani szoktak a további hozzátartozóknak lehetőséget. :)

De a kérdésre válaszolva, ha nagyon muszáj lenne, akkor a Te esetedben:

- férj

- szülők közül amelyikkel talán "jobb" viszonyt ápolsz vagy közelebb áll hozzád, legyen az anya vagy apa

De egyébként lehet meg is beszélhetnétek, hogy 2 jegyed van, próbálsz szerezni még 1-et, mert szeretnéd, hogy ott legyen mindenki de ezek az opciók vannak. :) Normális esetben szerintem nem fog senki megsértődni.

2022. jan. 25. 11:26
 42/58 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk a senkit sem hivsz meg, csak felveszed a diplomát is opció. Aztán együtt mindenkivel élmények egy étterembe unnepelni
2022. jan. 25. 11:29
 43/58 anonim ***** válasza:
86%
Én a szüleimet, de aztán együtt elmennénk ebédelni :)
2022. jan. 25. 11:34
 44/58 A kérdező kommentje:

Kötelező menni sajnos, mert doktoravatás is lesz. Úgy döntöttem, hogy egyik a férjem lesz. A másik helyre vonatkozóan pedig megbeszélem a szülőkkel, így a legtisztább.

Örülnék, ha a kisfiam is ott lenne, de nem bír végigülni egy ilyen eseményt, még pici.

2022. jan. 25. 11:41
 45/58 Metionin ***** válasza:
86%
Férjet és azt a szülőt, aki jönni akar. Nálunk apám totál nyűgnek él meg minden ilyesmit, eljött kétszer anyám nyomására de én nem sértődtem volna meg, ha nem jön. Igaz, nálunk pont 3 embert lehetett hívni, így párom + szülők voltak, meg az alapképzésesre el se mentem, csoporttársaimnak szétosztottam a 3 jegyet.
2022. jan. 25. 11:45
 46/58 anonim ***** válasza:
75%
ANyuka és férj.
2022. jan. 25. 11:47
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

A te helyedben a kisgyerek és férj.

Az én helyemben a barátnőm és a kutyám xD

2022. jan. 25. 12:29
 48/58 anonim ***** válasza:
72%
a másik szülő addig szittelheti a gyereket a lépcsőn, aztán lehet menni ebédelni közösen. :D nálunk majd ha odajutunk (öcséméknél kicsi a díszterem vagy mi) szüleink mennek be, testvére (én) meg megvárja a barátokkal. úgyis apámnak a legfontosabb a hercehurca, ha már az elsőszülött nem diplomázott.
2022. jan. 25. 12:38
 49/58 anonim ***** válasza:
15%
A szüleimet, a férjem pedig kintről nézhetné, de biztos megkérdezném a szüleimet, hogy valakinek jobb-e kint, és ha azt mondja valamelyikük, hogy ő átadja a helyét, akkor meg is van oldva.
2022. jan. 25. 12:57
 50/58 anonim ***** válasza:
82%
Szülők bentről, férj kisgyerekkel kintről ha van kivetítő, a kicsivel tud jönni-menni, ha a gyerek bemondja az unalmast. Így mindenki ott lehet.
2022. jan. 25. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!