Kit hívnál el a diplomaátadódra ha csak 2 embert lehetne
hívni?
Figyelt kérdés
Férjed vagy a szüleid?
A döntéshez segítségként annyit szeretnék még mondani, hogy nem fiatalon csináltam a sulit végig, hanem 31 vagyok most hogy végzek. Kisgyerek és munka mellett tanultam, így a férjemnek többet kellett elviselnie :) a tandíjat diákhitelből fizettem. A szüleim segítettek, ha ráértek hogy vigyázzanak a kisfiamra amíg az államvizsgákra tanultam.
Nem szeretném, hogy megsértődjenek, eléggé meg vagyok lőve.
Amúgy én voltam az egyik volt középiskolai osztálytársamnak a diplomaosztóján, az sem most volt, de nem volt ilyen korlatozas, a szülei,testvére, mamája is ott volt, és talán az egész család, és én.
Covid miatt csak két ember mehet?
2022. jan. 25. 09:37
32/58 anonim válasza:
A szüleimet. Ők mindig a szüleid lesznek, a férjeddel meg akár 5 év múlva is elválhattok, ki tudja mit hoz a jövő :D Viccet félretéve, bár én nem jelentem meg a diplomaosztón, meg a szüleim se erőltették, hogy tartsak ünneplést, de ha lett volna, egyértelmű, hogy őket hívom.
2022. jan. 25. 09:38
33/58 anonim válasza:
Elég megalázó azzal az emberrel szemben aki melletted áll és a leghétköznapibb dolgokban is igyekszik megkönnyíteni az életed hogy tanulhass...
2022. jan. 25. 09:45
34/58 anonim válasza:
Ha esetedben 3 fő van, akire gondolsz, de csak 2-en mehetnek. Akkor elmondanám nekik, hogy 2 fő jöhet és ki szeretne jönni. Lehet, hogy valaki nem akar, vagy nem tud, nem ér rá.
2022. jan. 25. 10:38
35/58 anonim válasza:
31: Én 14 éve diplomáztam és akkor is volt korlátozás. A hely befogadóképessége miatt. Sőt, már a középiskolai szalagavatón is volt korlátozás. Semmi köze a covidhoz.
2022. jan. 25. 10:40
36/58 anonim válasza:
Náluk nem volt korlátozás. És az is már több mint egy évtizede volt.
Azt nem tudom, hogy az enyémen volt-e korlátozás, mivel én nem voltam, mert nekem egy évet csúsztatnom kellett betegség miatt, így én egy évvel tovább jártam, és abban az évben is lábadoztam, szóval én jeleztem is ezt, és nem kellett mennem. De a nyelvvizsgán, a diplomavédésen, a karvezénylés vizsgán ott voltam.
A diplomát meg postázták.
2022. jan. 25. 10:58
37/58 anonim válasza:
35-ös mivel a covid miatt ilyen jellegű korlátozások voltak tavaly, csoportosulásra vonatkozó korlátozások, ezért kérdeztem, hogy van újabb korlátozás?
36-os vagyok.
2022. jan. 25. 11:00
38/58 anonim válasza:
A férjet vinném, hiszen "veled csinálta végig", és azt a szülőt, akinek fontosabb a dolog. (Pl nálam anya minden ilyen után nagyon lelkesedik, apának csak egy sima esemény lenne.)
2022. jan. 25. 11:05
39/58 anonim válasza:
Beszéld meg velük. Ha mindenki el szeretne menni, akkor legyen nálad 3 szál gyufa, egyik rövidebb, és húzzanak szerencsét. Az ilyen szituációkat még a Neptun is így dönti el a tantárgyfelvételnél. Ahol limitált a létszám választható kurzusnál, ott a rendszer random generál egy mázlifaktort, az egyébként egyforma kvalitású hallgatók között így dől el ki jut be. De alap, hogy szerzel jegyet, viszont hajrá, mert nem te vagy az egyetlen ilyen problémával.
2022. jan. 25. 11:11
40/58 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a családdal, hogy két ember mehet a diplomaosztóra, és beszéljétek meg ki menjen, aki meg otthon maradt azt én páholyból videóchat-en felhívnám, ha van mobil internet, és közvetíteném, nem lenne feltűnő, hiszen minden hozzátartozó fotózza a rokonát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!