Kinek adnátok igazat ilyen helyzetben? Én úgy érzem személy szerint, hogy ebben a helyzetben nagybátyámnak, de érdekelnek a vélemények.
Nem néztem most, hogy hányas voltam, én írtam az éjszakás műszak után hívatlanul betoppanó négyfős családot.
De amiért újra írok, mert visszanéztem a kérdésre: 38as válaszoló története hűen tükrözi azt, amit kérdező Te csak meglengettél.
Basszus 38., ha ez mind így történt, főleg, hogy még utána te voltál a trehány, kaja nélküli vendéglátó, hát még a postásnak se nyitottam volna ajtót jó darabig.
Atya ég, mik vannak!
38-as vagyok
Ez sajnos így történt.
Ilyet csak az élet ír, nem lehet kitalálni. Soha nem szoktam ide ilyen hosszú lélegzetű dolgokat írni, főleg nem mesélgetek magamról, nem vagyok már fiatal.
De ahogy írtam is, ez nem mai történet és akkor annyira kiborított, hogy ráugrottam a kérdésre és kényszert éreztem, hogy ezt elmeséljem.
Más szempontból is érdekes család a miénk...
Ezért is állok teljes mellszélességgel a nagybácsi mellett, akiről nem tudni, hogy éppen mit tervezett el, hogy érezte magát fizikailag, miben zavarták meg.
És végül, de nem utolsósorban köszönöm mindenkinek az együttérző kedves szavait, szép estét mindnyájatoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!