Szerintem családban élni óriási szenvedés. Ezt más is így gondolja?
Ha a saját családom nézem, akkor fogalmazzunk úgy, hogy ha újra kellene kezdeni, akkor inkább felkötném magam, de nem élném le velük újra az életem első 18-20 évét.
Most felnőtt koromban el is vagyok egyedül.
Legtöbb ismerősömnek folyamatosan gondjaik vannak, folyton stresszesek, idegesek, családi, párkapcsolati problémák miatt.
És egyre többször kapom meg, hogy én élem a legjobban az életem, mert egyedül is megvan mindenem, azt csinálok amit akarok.
Ameddig el nem koltoztem a szuleimtol, addig en is ezt gondoltam. Pokol volt az eletem veluk.
Azota viszont mar hazassagban elek es 2 gyerekem van, boldogabb nem is lehetnek. Jo dolog a csalad es hala az egnek a gyerekeim is ezt fogjak megtapasztalni (remelem). Meg tunderi nagyszuloket, dediket is kaptak a ferjem oldalarol. Az en rokonaim nincsenek a kepben, de nem is baj.
Szr a családom, szóval az.
Alig vártam, hogy végre elköltözhessek és most már jó messze élek, ezért félévente-évente egyszer megyek haza. Akkor épp kibírható :D
Rossz családban rossz élni, jó családban meg jó.
Sajnos nem mi választjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!