Mindig ugyanazt a kozmetikumot adják karácsonykor. Már nem tudjuk hova tenni?
"Dehogynem tudod hova tenni. Kukába..."
Jó hülye ötlet.
Hű, a te fillérb.szó hozzáállásod is elég undorító.
Amúgy a testápoló kb egy basic biztonsági ajándék egy nőnek. Az már tényleg bunkóság, hogy minden évben ugyanazt adni, ráadásul úgy, hogy tudod, hogy nem direkt neked választotta, hanem valami saját csencselésű dolog.
Ne ajándékozzatok inkább, ha mindannyian ilyen smucigok vagytok.
Én a felesleges testápolókat arcvizeket kitettem a munkahelyemen egy asztalra azzal, hogy elvihető. (mi sem használunk annyit, amit mindig kapunk)
Fogalmam sincs, kik voltak, kolléganők vagy a takarító, de egy nap alatt eltűnt minden.
Testápolóval egyébként -ha ilyen kocsija van az embernek- vékonyan, gyengéden lehet kezelni a bőr kárpitot, meghálálja.
Tusfürdővel pedig autót szoktam mosni, olcsóbb, mint az autósampon, pláne ha ajándékba' van, és kevesebb is kell belőle. És ez egy csuklós Ikarusnál vagy Citaronál nagyon nem mindegy. :)
"kitettem a munkahelyemen egy asztalra azzal, hogy elvihető"
Nálunk is szoktunk csinálni ilyesmit. Meg a társasházban, ahol lakom. Meg másik társasházban is láttam már ilyet. Meg iskola előterében. Meg kb. bárhol megoldható.
Kidobni pazarlás és környezetkárosítás egyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!