Hogy szabaduljak? Egyáltalán normálisak ezek a gondolatok?
Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, a párommal élek. Nincs munkám, hiába keresek. A kapcsolatuk nem rossz, de nem az igazi már. Nem igazán érzem magam itt, így jól. Legszívesebben itthagynék mindent, és mindenkit, mennék messzire. Gondoltam rá, hogy messzebb keresek munkát, és lelépnék albérletbe, de a párom nem engedi. Mondván messze van, együtt lakunk... és gondolom nem is igen tudnék kijönni a pénzemből. A rokonok is mondják, hogy milyen dolog lenne az, hogy én elköltözök, vagy kimegyek külföldre mikor itt van a párom. őszintén szólva tudom azt, ha elmennék, többet nem jönnék vissza, legalábbis nem egyhamar, és egy idő után nem zavarna, hogy kiket hagytam itt. Az a baj, hogy nagyon unom már, hogy akárhová menék dolgozni, előnyben az ismerősök, helybéliek...és így megy ez már egy éve. Mielőtt leszóltok, hogy siránkozok itt, pedig eltartott vagyok, higyjétek el, egyáltalán nem örülök neki, sokkal jobb lenne 2 fizetésből élni. A kérdés lényege, hogy egyszerűen olyan befásultnak érzem már magam így, de mégse engedik, hogy lépjek. (ezt meg is értem egyrészt), de akkor mit kezdjek magammal? Remélem érthető nagyjából amit írtam. Nem is igazán kérdés, kicsit siránkozás is, mert muszáj volt kiadnom magamból. Hátha volt már valaki hasonló helyzetben.2010. szept. 8. 13:54
11/14 anonim válasza:
Magadnak se ismered be hogy ez már csak egy pocsolyakapcsolat és előbb utóbb úgyis vége lesz,mert csak megszokás az egész,te elmennél ő maradna,nem vagytok harmóniában.
12/14 anonim válasza:
Én megértem a fickót is, hogy ragaszkodik a munkájához. Én sem akarnék innen elmenni, mert nem lehet pattogni. Viszont annyit meg lehet tenni, hogy közelebb költöztök egy nagyvároshoz. Magyarország elég kicsi, nem nehéz kiválasztani egy olyan várost, ahonnan maximum 1 óra utazással be lehet járni dolgozni.
Igazából értelmetlen itt kérdezned, mert vele kell dűlőre jutni, nem velünk. De ha úgy érzed, képes lennél elmenni és itt hagyni mindenkit, akkor nem túl erős a szerelem. Ezért felesleges maradni. Valószínűleg csak azért maradsz, mert nincs hová menned.
13/14 anonim válasza:
Ha a családodat is itt tudnád hagyni szónélkül őket is rohadtul szerretheted és ha őket jobban érdekli a látszat mint hogy te jol érezd magad,hát akkor veszett fejsze nyele.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom van, aki félre értett...Igenis szeretem a családomat, (anyukám, és nagymamám van), ők azért nem akarják, mert milyen az, ha itt hagyom a párom, nem lennék nélküle boldog, ne szenvedjek.
2010. szept. 8. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!