Hogy szabaduljak? Egyáltalán normálisak ezek a gondolatok?
Hát ez a kapcsolat régen rossz ha gondolat nélkül itt hagynád a párod!
Az lesz a legjobb ha külön mentek,neki így lesz a legjobb,mert ilyen barátnő.. pff
Nekem ha van barátom akkor vagy vele mennék vagy nem mennék
Nagyon sajnálom a helyzeted, ez egy szörnyű dolog, ezt mindenki tudja, aki volt már hosszabb ideig munkanélküli.
Melyik városban laktok? Arra nem gondoltatok esetleg, hogy közösen megpróbáltok egy másik helyen érvényesülni? Gondolok itt arra, hogy felköltöznétek mondjuk Budapestre, itt azért könnyebb munkát találni.
Na, pont nem ilyenekre vagyok kíváncsi, mint az első válaszoló! Egy szóval nem mondtam, hogy nem szeretem a párom! Igenis szeretem, de ezt a helyzetet nem, és nem enged változtatni. Ő nem akar innen elköltözni, mert van munkahelye, neki az jó. Faluban lakom, az első meki is 50 km-re van, és be sem tudok járni! Erre minden rossz, a közlekedéstől a munkahelyekig. 40km-rel odébb kaptam volna állást, vonattal be tudtam volna járni, és azt mondta ne menjek olyan messze... de, ha egyszer itt, és a szomszéd városban sose lesz munkalehetőség??? Akkor folyamatosan itthon fogok ülni, míg bele nem őrülök? Mondtam már neki, hogy menjünk mindketten, de ő nem megy el innen.
Még az első válaszolónak: ha nem szeretném a párom, már rég leléptem volna, nem gondolod?
Hát ez nagyon nehéz, valahogyan mégis meg kellene győzni, mert különben a kapcsolatotok rovására is mehet.
Ő miért nem szeretne menni máshova? Nincs szükségetek a +1 fizetésre?
Sokan csinálják azt pl. hogy kimennek külföldre és a családjuk pár hónap után megy utánuk amikor már biztos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!