Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Joggal dühös, vagy túlreagálja?

Joggal dühös, vagy túlreagálja?

Figyelt kérdés

Szóval ma kaptam iskolakezdésre 68 500 ft-ot. Anyámat megkértem, hogy adjon 15 ezret belőle, hogy bevásárolhassak, mert gyakorlatilag még tusfürdőm sem volt már, legalább 6 hónapja :S (csak szappan) Most, amikor hazaértem a vásárlásból/suliból, leordított, hogy merészeltem elkölteni. Joggal dühös azért, mert konkrétan a SAJÁT pénzemből bevásároltam?

17L

2010. szept. 8. 12:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán jogos. Az iskolakezdési pénz azért van, hogy a sulikezdésre a gyereknek!!!!!! vásároljanak belőle. Az, ha vkik megbeszélik a családban, hogy "kicsim, most nem olyan az anagyi helyzetünk, hogy neked vásároljuknk belőle, inkább költsük el nagybevásárlásra", az oké. De ha nem ez történik, akkor NEM az a normális vagy a követendő, hogy a szülő elteszi magának. Az a gond, hogy tudom, milyen érzés, anyám abból vett magának új felsőket, nekem meg akkor is leordította a fejem, mikor 10 db üres CD-t szándékoztam belőle venni (merthogy drágát vettem, mert a gagyi tescogazdaságos szar 5 Ft-tal olcsóbb volt múlt héten, amikor még akciós volt). És ahogy látom, te ráadásul praktikus cuccokra költötted el, nem egy darab trendi szoknyát vagy egyéb nem feltétlen szükséges/fölösleges dolgot vettél belőle.
2010. szept. 8. 20:18
 32/35 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó vagyok. Amikor írtam, akkor nem láttam, hogy sminket meg óvszert is vettél belőle. Hááááát... ezeket akárki akármit mond, nem nevezném annyira szükséges vagy fontos dolgoknak... de te tudod...
2010. szept. 8. 20:23
 33/35 anonim ***** válasza:
87%
dolgozott nyáron és abból vásároltak a sulikezdésre!olvasd már el könyörgöm.akkor ne mondd már azt,hogy nem érdemelt volna ennyit!! nem hiszem el,hogy az anyja ennyire sajnálja tőle,hogy egy lány számára ALAPszükségletekre megvonja pénzt!ráadásul úgy,hogy az anyjának nem kellett fizetnie semmit sulira.szóval ne foglalkozz másokkal.nem jogos,hogy kiakadt.ennyi!különben meg szegény csajt hibáztatja mindenki.hát kért pénzt, kapott,de nem volt kikötve,hogy mit és mikor vásárolhat akkor meg mi a probléma?!! legyen már lezárva a téma xDDDD
2010. szept. 8. 21:00
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
és őszintén sajnállak,amiért nálad az óvszer ennyire haszontalan.nagyon felelősségteljes lehetsz!
2010. szept. 8. 21:02
 35/35 anonim ***** válasza:
bocsi nem olvastam el rendesen.VISSZAVONOM AZ ELŐZŐ 2-T!XDDDDD
2010. szept. 9. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!