Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól van az úgy,...

Szerintetek jól van az úgy, ha mindenki terhesen kihasznál, rosszat akar nekem, tönkretesz???

Figyelt kérdés
Eljutottam arra a pontra, hogy ezt valahova le kell írnom, mert itt van lehetőség anonim posztolásra. Amúgy is szét szednek, alaptalanul mert nekem van igazam. Lassan 6 hónapos terhes vagyok, de szikrányi segítséget, jó szót nem kapok senkitől, a férjemen kívül. Családja őt nem szereti, nem kedvenc gyerek, ahogy én se voltam az csak a kistesó volt a szent... Mai napig így van. Ha szóvá teszi, ő a szemét, holott ő tart el mindenkit, szüleit tesoját plusz engem mert itthon kell lennem veszélyeztetett terhes vagyok. Kapok én is elég támadást, ő is, barátok alig vannak már, mindenki kimutatta milyen ember is valójában. Dolgozik 4-5 helyen, szombat vasárnapja nincs és mégis ő van basztatva. Bocsánat ez így van szó szerint :( ma kiakadtam mert látom mit művel velünk a környezetünk, szóvá tettem, hát még nagyobb rohadékok lettünk, azaz közellenségek lassan, csak azért mert megmondjuk a frankot, kiállunk magunkért .. én sajnos senkire nem számíthatok, apukám már nincs , idén elment 😢 Anyum nem hallgat meg annyit mond mindig nem az ő baja neki is van elég, igazából sose éreztem hogy valaha is érdekeltem volna. Nagyszüleim vannak még szerencsére velük beszélek, inkább Mamámmal, Papám nem lát és nem hall menni alig bír, 85 éves rettegek attól hogy elvesztem őket. Itt vagyok terhesen a férjemmel, náluk lakunk de költöznénk ha lenne miből meg hova. Szóval elég gáz a helyzet, mindenki azon munkálkodik, hogy minket össze ugrasszon. Senkinek nem tetszett az hogy lett valakije, felesége, hogy jön a baba, persze mert így nem tudják le húzni mert saját családja lesz. De ez milyen ??? Nem normális dolog, nem tudunk sehova menni mert hát persze ilyenkor le se sz*r minket senki. Hát igen ezt gondoltam. Nem tudom mit kéne tennünk, nem fogok be csicskulni senkinek az biztos, de idegeskedni se akarok a baba miatt. Segítség meg abszolút nincs, egyedül oldom meg minden gondomat, férjem dolgozik minden nap, sokszor éjjel jön haza reggel 6 tol. Egyik helyen végez, megy máshova. Van egy hivatalos melohelye, utána maszek melok. nem akarom hogy mások miatt köztünk minden tönkre menjen 😢 az ő családjára nem lehet számítani, ahogy részemről se senkire. Magunk vagyunk az ajtót egyébként ránk se nyitja senki. Jószívű emberek vagyunk mindenkin segítettünk ünnepek alatt, főtt kajával is a nálunk szegényebb embereknek is. Csak egy kis empátiát kértünk, meg azt hogy más is szálljon bele a közös költségekbe. Tudom itt is lesz aki támadni fog, erre már fel vagyok készülve, mondván hozzá edződtem. Köszönöm hogy leírhattam ha tanácsot kapnék megköszönném.

2022. jan. 5. 20:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha a rokonoknál laktok és cserébe a párod ad nekik pénzt és/vagy ételt, amiben megegyeztek, az pont ugyanolyan, mintha albérletbe laknátok, amiért meg fizetni kellene. Csak jár vele a beleszólás, amit el kell viselni. De ezt ti választottátok.

Felelőtlenség volt szerintem is még egy éhes szájat vállalni erre. De akkor most ebből kell kihozni valamit.

Pl. ha most úgyis ráérsz, mert csak fekszel?, tanulj valamit, hogy mire munkába állsz, jobb fizetésű állásokat tudj pályázni. Online van sok ingyenes nyelvtanfolyam. Ha meg nincs befejezve valami sulid, azt is járj utána, hogyan pótolhatod. Aztán egy évesen mehet a gyerek bölcsibe. És legközelebb ne hagyd magad átverni, csak bejelentett munkára menj. Így lesz pénzetek a saját életre, amibe nem szól bele senki, s a párodnak ezzel tudsz segíteni, hogy ne dolgozza halálra magát.

2022. jan. 6. 06:28
 32/49 anonim ***** válasza:
32%

Előre írom egyetlen választ nem olvastam el Csak a kérdésedet végig

Amiben teljesen igazad van a férjedet ne nézzék fejös tehénnek és robot gépnek

Amít gondolok:A gyerekvállalást elhamarkodtátok bősêgesen ráért volna de a jó ég áldjon meg ha már így alakult miért nem használjátok ki a mostani lehetőségeket

Babaváró hitel?Csók Stb.

El onnan.Ha ti nem lêptek hejettetek ezt nem fogja megoldani senki.

A férjed 40éves korára lepukkan te egy idegroncs leszel a gyereknek meg pláne nem ez a légkör kéne körül vegye A gyerekeknek nagyon jó Anternáik vannak

Három szó a tanácsom ; KÖLTÖZNI: Minél Messzebb!

2022. jan. 6. 08:29
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

4-5 helyen dolgozik, hogy pénz legyen, szülőknél laktok, akiket utáltok, de nincs pénz elmenni.

Gratulálok, a gyerekednek pont olyan szar élete lesz, mint neked, felelős gyermekvállalás.

2022. jan. 6. 08:45
 34/49 anonim ***** válasza:
82%
tavaly meghalt a gyereked és már 6 hónapos terhes vagy???
2022. jan. 6. 08:51
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene a férjednek nem kellene 4-5 helyen meggebednie, ha:

1.Normális munkát vállaltál volna. Alap, hogy szerződés nélkül sehova sem megyünk.

2.Első dolgotok lett volna a pereputtytól elköltözni.

3.Nem gyártósoron csinálnátok a gyereket.

4. Egyáltalán nem csinálnátok gyereket ebbe a nyomorba. Egy tetves kauciót nem tudtok kifizetni, de a gyerekcsinálás az rohadt fontos volt.

2022. jan. 6. 08:53
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
A bababváróval az a baj, hogy vannak feltételei, minden csövesbánatnak nem adnak. El kell érine a pár összbevételének a netto 170-180-at talán. Ha a csaj férje olyan okos, hogy szintén nincs bejelentett munkája, vagy ebből a 4-ből a bejelentett nem éri el ezt a szintet, akkor bye-bye 10 millió!
2022. jan. 6. 09:00
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Téged aztán nem használ ki senki...
2022. jan. 6. 09:08
 38/49 anonim ***** válasza:
84%

A francnak szül az ilyen?

Summa summárum, azt írod a pasid tart el mindenkit, szüleit, testvérét, téged, meg nyilván magát is, ergo 5 embert alsó hangon. Nomármost ha erre van pénze, akkor telik a különköltözésre is, ugyanis amennyibe az a plusz 3 fő kerül, annyiból találtok albérletet is.

Ennyi volna a megoldás, szívesen.

Te meg menjél el dolgozni, amint lehet, a szociálisan rászorulóknak, hátrányos helyzetűeknek (gyanítom ez a kategória vagytok) mindig szorítanak helyet a bölcsődében, ha már egyszer muszáj volt a nyomorban teherbe esni, akkor ne az legyen a prioritás, hogy otthon babázzál 3 évig, hanem hogy eltakarodj sürgősen dolgozni és segítsél a férjednek, még mielőtt özvegy leszel, mert belegebed a munkába, aztán mehetsz a híd alá, a puját meg majd neveli az állam.

2022. jan. 6. 09:11
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt irtad, hogy egyutt laktok, utana meg h egyedul vagytok, ratok se nyitja ajtot senki.

Ez mit jelent?

2022. jan. 6. 10:11
 40/49 anonim ***** válasza:
95%
Szegény férjedet sajnálom. Szethajtja magat, aztan vege lesz.
2022. jan. 6. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!