Szerintetek jól van az úgy, ha mindenki terhesen kihasznál, rosszat akar nekem, tönkretesz???
Az a helyzet, hogy a kérdező cigány. Hiába akarjátok vele megértetni a sorrendet.
Nem elég, hogy az első babát (ami elment - sajnálom) se kellett volna erre a nyomorúság vállalni, ti gyártottatok megegyet. Mondd mire?!!
Tipikus cigány politika. Nem sajnállak egy kicsit se. Ja! - és én is cigány vagyok.
Hoppá, csak kibújt belőled a suttyó.
Milyen segítséget vársz? Utaljunk a számládra pénzt?
A szegénységen a pénz nem segít, nézzétek meg hány lottó nyertes tudta megtartani a vagyonát.
Ahhoz hogy a nyomor ne termelje ki önmagát, ahhoz a gondolkodáson kell változtatni. A kérdező minden hibát elkövetet amit el lehet, most pedig az áldozati szerepben tetszeleg.
Szóval onnan, hogy a párod családja kihasználj a párod - bár még mindig nem tudni hogyan, és minként, mert erről nem kaptunk információt - eljutottunk oda, hogy az egész világ összefogott ellened.
Mindezt elégggé vállalhatatlan és gyűlölködő stílusban sikerült kinyilvánítanod, hogy a "pusztulásra megérett gyűlölködő emberek" közül jómagad is csak egyel sokasítod a tábort. Pontosabban hamarosan kettővel. A fentiekben megnyilvánulók közül leginkább gyűlölködni és ellenségesen megnyilvánulni téged láttalak egyedül: így talán a világ még nem pusztul el, legalábbis nem ma.
"a rasszista gazdag faszok" - akik nem feltétlenül rasszisták és nem feltétlenül hímnevűek (vagy a te igen finoman és nőiesen megfogalmazott szavaiddal élve "faszok") és nem feltétlenül gazdagok, csak 10+ évet szívnak azzal, hogy megtanuljanak egy olyan szakmát, amivel kereshetnek annyit, hogy ne kopjon fel az állunk, majd spótolnak 5+ évig, hogy összehozzanak maguknak valamelyes anyagi biztonságot ahelyett, hogy amint ivarérettek lesznek telepotyogtassák a szülői házat csemetékkel. De te ebből csak annyit látsz, hogy neki miért van és enked miért nincs. Ha így folytatod, erről fog szólni az életed, ami neked lesz a legrosszabb. Sajnállak.
"Tudom itt is lesz aki támadni fog, erre már fel vagyok készülve, mondván hozzá edződtem."
Úgy tűnik, rossz képzést kaptál, mert habzik már a szád is! :D
De basszus, magadnak csináltad a gyereket, minek kellene mindenkinek körülötted sürögni-forogni?
Most ha valamelyik rokonom hitelbe veri magát, azzal sem tudok semmit kezdeni. Mielőtt felvette, akkor bezzeg nem kérte a véleményem, csak utólag követelőzik, ahogy te is.
Terhes vagy, nem beteg. Felelősséget vállaltál a gyereked iránt, kutya kötelességed neked felelni azért, hogy az a gyerek jó környezetbe szülessen, normális otthonba, normális közegbe.
Komolyan nem értem, mit bánsz. Azt nem érdemled, hogy mások bántsanak, de senki nem tartozik neked semmivel, főleg nem azért, mert terhes lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!