Normális, hogy meg akarja a családom tiltani, hogy a karácsonyfánkról készült képpel kívánjak boldog karácsonyt, az ismerőseimnek?
Szerintük kb. halálos bűn, hogy ki akarom posztolni a fát facebookra, mert az nem kell, meg minek stb.
És amikor érvelnék, hogy elfogadom, hogy ők nem szeretnének ilyet kirakni, én elfogadom őket. De ők is fogadjanak el, csak lehurrognak, és nem állnak le értelmes emberként vitázni velem, és tőlem is azt várják el, hogy fogjam be. 28/F
Hát sokan a facebookot magamutogatásra használják, egyre inkább kiposztolják a magánéletüket, hol jártak, mit ettek, stb-stb. Aztán dörzsölik a kezüket pár like kíséretében.
De egyébként nem volna nagy dolog ez a fa kérdés :D, de mivel ott laksz, hát beleszólnak ebbe...Hagyd a fenébe, én nem folynék ebbe bele, jobb ilyenkor a békesség. Majd ha külön költözöl, akkor szabadon megoszthatsz bármit...
Először is vedd le az összes húszezresbe csomagolt szaloncukrot.
Ha ez megvolt sztem nem bánják ha kiposztolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!