Milyen szinű legyen a karácsonyfánkon a disz?
Figyelt kérdés
rózsaszin-zöld, narancs-barna, csokibarna-almazöld, almazöld-pezsgő, lila-pezsgő, rózsaszin-pezsgő2010. nov. 20. 14:10
1/6 anonim válasza:
zöld ne legyen,inkább narancs-barna <3 az nagyon szép
2/6 anonim válasza:
Nekünk régi cuki díszeink vannak .a acsúcsdíszt még én csináltam :D nagyon borzasztó lett, de anyumék szeretik.
meg midnen évben veszek anyukámnak egy kis dióhély-pólyás babát, mert amikor megszülettem, az előző év karácsonyán valakitől kapott egy ilyet :)
4/6 anonim válasza:
Én idén piros díszeket teszek a fára!
Az IKEA-ban vettem egy csomó piros karácsonyfadíszt, van hozzá illő csúcsdísz is, gyöngy-girland, stb...
A díszek azonos pirosak, de van közötte fényes, matt, csavart, kerek, csúcsos, csillámos, stb.
Nagyon jól néznek ki!... :-DDD
Én úgy vettem észre, hogy a piros szín mutat a legjobban a karácsonyfán!
5/6 A kérdező kommentje:
nekünk az elöző években arany piros variáciok voltak, már unom, valami modernebbet szeretnék.
2010. nov. 20. 15:15
6/6 anonim válasza:
Minekunk ezus-kek vagy piros-arany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!