Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csúnya lett a karácsonyfánk,...

Csúnya lett a karácsonyfánk, elromlott teljesen a kedvem. Van más is hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rossz ránézni, sosem volt még ilyen.:/
2018. dec. 24. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Javitsd fel! :)
2018. dec. 24. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Robot vagy, hogy elromlott a kedved? :D
2018. dec. 24. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Én a hó miatt vagyok csalódott, végig volt hó az elmúlt pár napban (legalábbis itt ahol élek) de ma reggelre elkellet olvadnia az összesnek, hogy még véletlenül se legyen fehér karácsony idén se...
2018. dec. 24. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Rakj rá még több angyalhajat, az mindig feldobja :D
2018. dec. 24. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
A miénk is elég csúnyácska idén, nem is olyan formás, mint szokott, meg elég hiányos néhány helyen. Először én is el voltam kenődve miatta, de elneveztük a tesómmal nyomikának és azóta mosolyt csal az arcomra, ha ránézek, hogy milyen nyomi szegény😂😂
2018. dec. 24. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
A mienk se annyira szep, oreg. Meg alig birtuk behozni mert eleg nagy, tiszta szutyok lettem. Pedig tegnap este furodtem karacsony alkalmabol. En mar mondtam itthon legyen mufenyonk de nem akarjak pedig egyszerubb lenne sokkal.
2018. dec. 24. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Olyan nincs, biztos nagyon szèp lett.Nem érdemes ilyen dolgok miatt lógatni a fejed, boldog karit! ;)
2018. dec. 24. 16:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Oszta akkor mivan nemsokara szedjük le :-D
2018. dec. 24. 16:16
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi, boldog karácsonyt nektek is!:)

Igazából én csak az égőkkel nem vagyok megbarátkozva, van rajta 4 különböző sor és borzasztó lett az elhelyezésük, de lehurrogtak, mikor mondtam.

2018. dec. 24. 16:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Én évek óta mondom anyáméknak, hogy legyen műfenyőnk, akkor nem kéne minden évben újat venni és állandóan porszívózni alóla a tűleveleket, de anyám leoltott, mert valami ismerőse azt mondta neki, hogy azt is minden évben ki kell dobni és utána újat venni, csak kb 5-ször annyiért, mint egy igazi fenyő -.- Hiába mondtam neki, hogy nem kell kidobni, nem hitte el...

Szóval vettek egy igazit és feldíszítettük, de a miénk is tök nyomi lett. Alig találtunk rá normális díszeket, mert tesóm fél éve elköltözött és elvitt egy csomó díszt, amit mellesleg anyámék vettek...És itthagyta helyettük az ő csicsás, cigányos díszeit, találtunk egy millió ciklámen meg pink gömböt, de mondjuk aranyat vagy ezüstöt alig. És én mondtam, hogy szerintem csak az ilyen arany meg ezüst díszeket kéne rárakni, azokat a pink szarokat meg ki se csomagoljuk, de anyám csak azért is telepakolta velük csóri fát..

2018. dec. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!