Csúnya lett a karácsonyfánk, elromlott teljesen a kedvem. Van más is hasonló cipőben?
Köszi, boldog karácsonyt nektek is!:)
Igazából én csak az égőkkel nem vagyok megbarátkozva, van rajta 4 különböző sor és borzasztó lett az elhelyezésük, de lehurrogtak, mikor mondtam.
Én évek óta mondom anyáméknak, hogy legyen műfenyőnk, akkor nem kéne minden évben újat venni és állandóan porszívózni alóla a tűleveleket, de anyám leoltott, mert valami ismerőse azt mondta neki, hogy azt is minden évben ki kell dobni és utána újat venni, csak kb 5-ször annyiért, mint egy igazi fenyő -.- Hiába mondtam neki, hogy nem kell kidobni, nem hitte el...
Szóval vettek egy igazit és feldíszítettük, de a miénk is tök nyomi lett. Alig találtunk rá normális díszeket, mert tesóm fél éve elköltözött és elvitt egy csomó díszt, amit mellesleg anyámék vettek...És itthagyta helyettük az ő csicsás, cigányos díszeit, találtunk egy millió ciklámen meg pink gömböt, de mondjuk aranyat vagy ezüstöt alig. És én mondtam, hogy szerintem csak az ilyen arany meg ezüst díszeket kéne rárakni, azokat a pink szarokat meg ki se csomagoljuk, de anyám csak azért is telepakolta velük csóri fát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!