Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyen lányok mit várnak...

Az ilyen lányok mit várnak anotalkon meg hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Sokszor bele botlottam abba a jelenségbe, hogy jóformán csak én kérdezek ő meg fél szavakban válaszol, amolyan kérdez felelek játék, de unom már. Komolyan az ilyen lányok még is mit várnak a sültgalambot? Vagy hogy valaki szórakoztassa?
2018. dec. 19. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó mondatod a válasz a kérdésedre.
2018. dec. 19. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Szánalmas
2018. dec. 19. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk nem ott kellene ismerkedni, hanem a valóságban, bár ott sem kevesebb a jópofa!
2018. dec. 19. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt várják, hogy szórakoztasd őket. Én is lány vagyok és akárhányszor beszélgettem más lányokkal, mindig csak én kérdezgettem tőlük és mikor meguntam, nem írtam semmit, erre annyit mondtak, hogy "mond valamit". Ilyenkor mindig megmondtam, hogy nem azért beszélek velük, hogy őket szórakoztassam :/ Szóval mostmár ha csak simán beszélgetni támad kedvem valakivel, akkor is fiúkkal beszélgetek.
2018. dec. 19. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Anotalkon találkoztam egy rendes csajjal, abbol lett egy nyári kaland, most meg jó barátok lettünk!Ha van olyan akkor random rámír hogy átjöhet-e :D tudom talán kihasznál, de amíg nincs normális csajom addig jó hogy vki este ölelget :P de tényleg ez 1 a millióhoz, hogy ilyen összejöjjön!A legtöbb lány ott csak szerepjátékozni akarnak vagy csak unatkoznak!Ne ott próbálj csajozni!Talán nagy nehezen összejön, de buliba könyebb fölszedni csajokat!Igaz az talán csak egyéjszakás lesz, de ilyen hidegbe hol lehetne csajozni? Én nyáron diákmelózok a balcsin és ott pincérként elég könnyű xd pedig nem vagyok az a jóképű egyed!Csak jó a humorom és odateszem magamat!
2018. dec. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!