Hófehér karácsonyfánkat idén milyen színbe öltöztessük szerintetek?
Jaj -de rossz kedvetek van :) mi a baj? Citromba haraptatok ? :DDD
KEDVES ELSŐ-AZ SZERINTEM NAGYON SZÉPE LENNE-LEHET, HOGY KIPRÓBÁLOM :)
egy fehér karácsonyfa tényleg nem különlegesség manapság, sőt szebbnek tartom a zöldnél. Mivel a fehér abszolút mindenhez megy, és csodásan állnak a színek "neki".. rajta..
Nem kéne ennyire ítélkezni...
Egyébként a kérdésedre válaszolva: kéket és ezüstöt tennék rá. Attól igazi "didergős" télihangulatta lenne. De ez egyáltalán nem adnak meleg színt a fának. De ellensúlyozni lehetne azzal, hogyha az összes ajándékot piros-arany színű csomagolópapírba öltöztetnétek, akkor eléggé feldobná a fát az alatta lévő melegszínek :)
Én nem vagyok egy modern, divatozós karácsonyfás, de aki megteheti és kedveli variálni a dolgokat, annak ezeket ajánlom :)
mi már a 30-40 éves díszeket használjuk (nem vettünk, minek)... megfelel ez is.
Remélem, tudtam segíteni
Kedves utolsó :)
Nagyon kedves vagy-köszönöm szépen a válaszodat :) -igazad van-ezekkel a színekkel egészen különleges lenne a fánk :)
Most még gondolkodom a rózsaszín-lila összeállításon is :) -szerinted milyen lenne????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!