Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hófehér karácsonyfánkat idén...

Hófehér karácsonyfánkat idén milyen színbe öltöztessük szerintetek?

Figyelt kérdés
Tavaly piros-arany színű volt- nagyon szép volt- de meglátásom szerint valahogyan a piros sokkal jobban érvényesült rajta-szóval valami sötétebb színre gondoltam :) -VÁROM AZ ÖTLETEKET :)

#ünnep #díszítés #KARÁCSONYFA
2013. okt. 16. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Hófehér? :o

Mondjuk királykék?

2013. okt. 16. 15:28
 2/9 anonim válasza:
idióta...
2013. okt. 16. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Zöldbe. Akkor legalább hasonlít a valódi karácsonyfára.
2013. okt. 16. 16:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Jaj -de rossz kedvetek van :) mi a baj? Citromba haraptatok ? :DDD

KEDVES ELSŐ-AZ SZERINTEM NAGYON SZÉPE LENNE-LEHET, HOGY KIPRÓBÁLOM :)

2013. okt. 17. 06:20
 5/9 anonim ***** válasza:

egy fehér karácsonyfa tényleg nem különlegesség manapság, sőt szebbnek tartom a zöldnél. Mivel a fehér abszolút mindenhez megy, és csodásan állnak a színek "neki".. rajta..

Nem kéne ennyire ítélkezni...

Egyébként a kérdésedre válaszolva: kéket és ezüstöt tennék rá. Attól igazi "didergős" télihangulatta lenne. De ez egyáltalán nem adnak meleg színt a fának. De ellensúlyozni lehetne azzal, hogyha az összes ajándékot piros-arany színű csomagolópapírba öltöztetnétek, akkor eléggé feldobná a fát az alatta lévő melegszínek :)

Én nem vagyok egy modern, divatozós karácsonyfás, de aki megteheti és kedveli variálni a dolgokat, annak ezeket ajánlom :)

mi már a 30-40 éves díszeket használjuk (nem vettünk, minek)... megfelel ez is.

Remélem, tudtam segíteni

2013. okt. 19. 13:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó :)

Nagyon kedves vagy-köszönöm szépen a válaszodat :) -igazad van-ezekkel a színekkel egészen különleges lenne a fánk :)

Most még gondolkodom a rózsaszín-lila összeállításon is :) -szerinted milyen lenne????

2013. okt. 21. 06:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Bár én maradok a hagyományos színű fenyőnél, egyszer láttam egy fehér fát rózsaszín díszekkel. Nagyon jól nézett ki!
2013. okt. 29. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
igen, a rózsaszínre is gondoltam, de világos és sötét rózsaszín színben is -szóval keverten,mert ha világos,akkor az nem annyira szép
2013. okt. 29. 15:26
 9/9 anonim válasza:
nem tudom hogy aktuális-e még a kérdés ,de én kék-ezüst dekorációt tudnék elképzelni fehérrel:) .de itt több ötlet van ----> [link]
2013. nov. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!