Mi törtênhet ebben a helyzetben?
Uncsimat 2 hónapja nem lehet elérni.
Fbn nem válaszol a telefonja " előfizető nem kapcsolható" elmenni nem tudunk hozzá.
Kérdeztük mikor jön haza karácsonyra de nem nézte meg , nem tudjuk elérni.
Családtagját (pl. szüleit) nem lehet elérni?
Ha nem is laknak együtt, a szülő csak tudja, mi van a gyerekével.
Elképzelhető, hogy telefont váltott, azért nem tudjátok elérni. Mondjuk FB-n attól még válaszolhatna.
#1 vagyok.
Akkor a szülei dolga lépni, ha akarnak.
Be lehet jelenteni az eltűnését a rendőrségen. Ha a rendőrség megtalálja és él, és nincs fogva tartva, és szándékosan nem akar kapcsolatot tartani a rokonaival, akkor a rendőrség közli a hozzátartozókkal, hogy az illető él, rendben van, de nem kíván kapcsolatot tartani velük, ezért nem mondhatják meg, hol van.
"az anyja meg ha mi nem visszük akkor nem megy"
Hát tudod, ha egy anyának 60 km leküzdhetetlen távolság, amikor a gyerekét 2 hónapja se telefonon, se más módon nem tudja elérni, azt se tudja, él-e, hal-e a gyereke, ott nagyon nagy gondok vannak!
Valahol itt lesz a kulcsa annak, miért tűnt el az illető. Csak remélni tudom, hogy nem önmaga ellen fordult.
"Ha öngyilkos lett volna már rég szóltam volna a rendőrök."
Föltéve, ha megtalálják a holttestet és be tudják azonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!