Mi történhet ilyenkor, voltatok már hasonlo helyzetben?
Az exem felebezett a döntés ellen. Azt igérte, hogy vissza vonja, ha elfogadom, hogy elmegyek család pszihologushoz.
Még mindig nem vonta vissza a fellebezést de azt mondja, hogy ő már megtette.
Nem tudom, hogy az időt huza e vagy sem.
Ha válaszolok a felebezésre de mégis vissza vonta akkor bukom a kifizetett pénzt.
Ha az időt huzza nem tudom, hogy mi lesz a következménye ha nem válaszolok a fellebezésre.
Valaki már volt hasonlo helyzetben?
Bocsánat. Valoban össze van zavarva minden. Tul ideges vagyok.
Röviden a,lényeg
Exem fellebezett a biroságon a döntés ellen.
Megigérte, hogy vissza vonja ha elmegyek vele család pszihologushoz. El is mentem
A felebezést ezek ellenére nem vonta vissza.
Mi történhet, ha nem válaszolok a fellebezésre?
Gyerek láthatoság és a családi potlék. Az exemnek nem tetszett az, h teljes hétvéhgén velem lehet a gyermek.
A felebezésre valo válasz alatt azt értem, h kifizetem az ügyvédem és a birosás által kötelezett összeget.
Amit ugye még nem tettem meg.
Mert már ő is tanácstalan. Ugyanis már be kellet volna fizetnem mindent.
A gyerek tartást már régota fizetem és meg is tettem minden követelményt. Ezek ellenében felebez.
Álitolag visszavonta, de az ő ügyvédjétöl semmi válasz. Hiába zaklasa az enyém napi szinten.
Nem tudom h vissza vonta e. Az az osszeget sziveseben forditanám másra mind hogy fizesek megint a biroságon az ugy miatt. És mivel hogy minden küföldön zajlik nem olcso.
Az én ügyvédem azt tanácsolja, hogy fizesek és lépjek. De ha valoban vissza mondta akkor bukom a kifizetett összeget.
Kezd ott hogy keresel másik ügyvédet, aki nem tanácstalan.
Ha a bíróság határozatot hozott a gyerektartásról, akkor azt fizetned kell!
A gyermekelhelyezési határozat szintén érvényes a következő tárgyalásig.
A fellebezésre nincs mit válaszolni, el kell majd menni az új tárgyalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!