Kellene félnem ebben a helyzetben? Történhet valami bajom?
Van egy volt általános iskolai osztálytársam (1 évig voltunk csak osztálytársak), aki roma, nem a legjobban szituált, de van nála bőven 'rosszabb' is.. Nem volt sosem gondunk egymással. A mai napig köszönünk egymásnak az utcán (több év után meg sem ismertem volna, ha nem köszön).
Viszont a napokban találkoztunk ismét, de megállított kérni egy szál cigit. Adtam neki és beszélgetésbe elegyedtünk (egy szia után mentem volna tovább). Kérdezősködött (mit csinálok, járok e bulizni, van e pasim, dolgozok e, hol tanulok, az intézmény városában lakom e, ehhet hasonlók), kb 6 éve nem volt semmilyen kontakt köztünk. Megdicsért, milyen csinos vagyok.
Aztán kiderült, hogy az apja külföldön futtatja a csajokat és talán a volt oszt.társam is benne van a buliban. Rendőrségi ügyei is voltak, börtönben is volt már.
Szerencsére azt hiszi, hogy azon a környéken lakom, ahol összefutottunk...
Kellene félnem ebben a helyzetben? Nagyon akartam szabadulni kb 5 perc után (20-25 percig mondta a magáét), de nem volt egyszerű.
Mit tehetek? Jogosan tartok egy kicsit, vagy én vagyok paranoiás?
21l
(u.i.: egyáltalán nem vagyok szép, se csinos)
Nem teljesen értem, mitől félsz. Azt mondod, évekig nem találkoztatok, majd igen, beszélgettetek 25 percig, majd elváltak útjaitok.
Szóval lehet, hogy megint nem látod évekig ezután... ha nem adtál ki személyes adatokat magadról, meg talán meg sem talál. A lényeg, hogy tudod, mi állhat a háttérben, ha hirtelen nagyon érdeklődik utánad, de szerintem pillanatnyilag sem lépned, sem félned nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!