Lányoknál igaz, hogy jobban szeretik az apjukat?
Mindenki ezt mondja,pl.tanárok is stb.de akit csak én ismerek mindenki az anyját szereti jobban.én is az apukámat szeretem,ő nagyon jó velem,őt verte a bolond apja mikor gyerek volt,hogy már kék volt a szája stb.és az apám is szeret engem.akit általában vertek kiskorában az mind majdnem ugyanolyan lett mint az anyja vagy az apja aki verte.de az apukám más.nekünk nincs sok pénzünk,de majd megszakad a szívem,mikor azt mondja,hogy ő mindent megszeretne nekem adni,és ilyenkor olyan szomorú vagyok.az anyukám külföldön van,dolgozik,hogy tudjunk megélni.nincs kifizetve az autó,még van egy csomó számla +bank.az apám taxizásból él.gondolhatjátok milyen szomorú vagyok.
bocsánat,ha hosszú voltam,s kicsit eltértem a témától,csak annyit hallani a rossz apákról és én boldog vagyok,hogy ilyen családba születtem.)
és köszi a válaszokat.
Nekem kiskoromban apám külföldön dolgozott, hónapokig volt távol, fényképről ismertük a tesómmal.
Na akkor kellett volna kialakulnia a szülő - gyerek kapcsolatnak, így utólag ez nem nagyon lehetséges.
Sokat iszik, és elég durva ember.
Én felnőttem, ők meg elváltak.
26/N
Én utálom apám. Alkoholista és én csinálok mindent. Bevásárolok (amit többet nem teszek, csak valami apróságot veszek) és felhívásnak veszi, hogy neki pár órán belül(!) MINDENT fel kell zabálnia! Én mosok, főzök takarítok és annyi nem hagyja el a száját, hogy kösz...
Ráadásul anno elszórta az örökségem, majd fél milla, és nem vette meg azt, amit ígért. (új konvektor, mert a régi rossz, azóta is az van, OTP tartozását sem törlesztette, 15 voltam akkor, nemet nem mondhattam) Nem egyszer pár óra leforgása alatt elitta az összes fizuját...
Nem tudok sehova menni...
21/L
apám nem igazán viselkedett apaként, szóval nincs mit szeretni rajta.
anyumat nagyon szeretem. nagyikámat és papikámat imádtam. sajnos pár éve meghaltak.
volt egy nagyon jó arc nevelőapám, na őt spec nagyon bírtam, csak szakítottak anyummal, amikor 14 voltam :(
Én mind2t egyformán szeretem, hiszen mind2en a szüleim, és próbálnak nekem mindent megadni, és ugyanannyi [rengeteg] szeretetet kapok anyutól is aputól is :)
Bár igaz, ha valamire vágyok, akkor azt aputól kérem, mert ő engedékenyebb :D
hát ez így van..:)
de elég sok rosszat halottam itt az appákról.:(
az én anyukám is olyan,hogy volt,mikor az összes pénzét is rám költötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!