Lányoknál igaz, hogy jobban szeretik az apjukat?
Mindenki ezt mondja,pl.tanárok is stb.de akit csak én ismerek mindenki az anyját szereti jobban.én is az apukámat szeretem,ő nagyon jó velem,őt verte a bolond apja mikor gyerek volt,hogy már kék volt a szája stb.és az apám is szeret engem.akit általában vertek kiskorában az mind majdnem ugyanolyan lett mint az anyja vagy az apja aki verte.de az apukám más.nekünk nincs sok pénzünk,de majd megszakad a szívem,mikor azt mondja,hogy ő mindent megszeretne nekem adni,és ilyenkor olyan szomorú vagyok.az anyukám külföldön van,dolgozik,hogy tudjunk megélni.nincs kifizetve az autó,még van egy csomó számla +bank.az apám taxizásból él.gondolhatjátok milyen szomorú vagyok.
bocsánat,ha hosszú voltam,s kicsit eltértem a témától,csak annyit hallani a rossz apákról és én boldog vagyok,hogy ilyen családba születtem.)
és köszi a válaszokat.
Én anyukámat sokkal jobban szeretem, mint apámat. Őt nem utálom, de nagyon rossz természete van és állandóan marjuk egymást. Mert én nem hagyom magam!
26.L
Nagyon nagyon szeretem aput:)
8 éves voltam, amikor anyukám meghalt, a hugom 3.
Apu reggeltől késő estig dolgozott, továbbképezte magát, letett még 2 diplomát, hogy nekünk mindenünk meglegyen.
Mindenben segít, csakúgy mint a nagymamám, aki velünk lakik.
Kisebb veszekedések persze nálunk is vannak, amikor haragszom rá, de hol nincs? Szóval,csak jót tudok mondani róla.
már Freud is foglalkozott ezzel. pszichológiából tanultam hogy kisgyermekkorban a kisfiúk szerelmesek az anyjukba a kislányok meg az apjukba. tehát a fiúknak az anyjuk az első nő az életükben a lányoknak az apjuk az első férfi.
de ettől nem törvényszerű hogy jobban kéne szeretni az egyiket mint a másikat. rengeteg nő nem nevezhető anyának pedig szült gyereket és ugyanez elmondható a férfiakról is hogy nem valók apának.
szóval teljesen a szülőtől függ hogy hogy viszonyulnak a gyerekeikhez.
Az én Apukám fantasztikus, tűzbe tenném a két kezem érte annyira szeretem. És igen, talán jobban egy kicsit mint Anyukámat. (Persze őt is nagyon!)
25/N
Én Anyukámat szeretem jobban, mindig is ő volt az, aki a több szeretet adta, mindig meghallgatott, és most is összedolgozza a földet az éggel, hogy legyen meg mindenem és tudjon is félretenni egy kicsit, hogy segítsen nekem a jövőben.
Ezzel szemben apám egy trehány állat, aki nem csinál semmit. Az én szememben mintha nem is családtag lenne.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!