Errol a sziturol mit gondoltok? 19 evesen féléves kapcsolatban eljegyzés.
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok irigy, es az ünneprontó sem en leszek. De szerintetek ez normalis?2021. dec. 20. 21:45
31/35 anonim válasza:
Csak ekttejükre tartozik kb, ha nekik ez igy jo, akkor sok boldogságot kb, ennyit lehet mondani.
32/35 anonim válasza:
És ha kiírták? Te nem írnád ki, nem is érdekel senkit. Neki akkora hévvel van a kapcsolata, hogy megkérték. Lehet bármi velük még, ahogy veletek is. Nem lesz tőle kevésbé nevetséges az, hogy a semmin idegesíted magad. Mégiscsak féltékeny vagy te, mert nem kinevetgetnéd, kérdést sem írnál, ha nem vágynál rá te is. Csak téged meg nem kérnek. Haha. Lehet, hogy nem véletlen. Süt belőled az irigység és a rosszindulat, de annyira butus vagy, hogy észre sem veszed magad. Engem is megkértek 19 évesen, fél év után. Aztán 24 voltam, amikor úgy döntöttünk, hogy jobb külön. Egyáltalán nem volt komolytalan, csak más irányba indultunk el, amikor felnőttünk. Most meg 32 leszek, 28 évesen házasodtam, gyerek is van. Semmi, de semmi nem volt nevetséges sehol, nem beszélt rólunk senki soha. Legfeljebb, amikor szétmentünk békében. Rólatok is fognak, gyűrű nélkül is. Ilyen ez a hosszútávú kapcsolat.
34/35 anonim válasza:
Én ennyi idősen 1 hónap alatt voltam menyasszony😆 vége is lett
Fél év főleg ha együtt laknak normális,mért ne lenne? Sztem az a cink mikor 5-10 év után van eljegyzés,esküvő, akkor már minek?
Ha lesz megint barátom vagy megkér 1 even belül vagy pápá
35/35 anonim válasza:
A párom 2 het után kérte meg a kezem. Na gondoltam ezis hülye, de jóvan miért ne, ez "csak" egy gyűrű. 8,5 eve együtt vagyunk 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!