Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Errol a sziturol mit gondoltok...

Errol a sziturol mit gondoltok? 19 evesen féléves kapcsolatban eljegyzés.

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok irigy, es az ünneprontó sem en leszek. De szerintetek ez normalis?
2021. dec. 20. 21:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%

Én 20 éves voltam, a férjem (akkor még csak a szerelmem) 19 éves volt. Mi 3 hónap együttjárás után összeköltöztünk. Első együtt lakott hónapunk után már mentünk is az önkormányzatba időpontot kérni a házasságra. Türelmi idő után ( már nem emlékszem, hogy 30 nap volt vagy kevesebb) 2 tanús esküvőnk lett. 25 éve vagyunk házasok. Van amikor megtalálja az ember a másik felét fiatalon is.

45/N

2021. dec. 20. 22:33
 12/35 A kérdező kommentje:
Csak azt nem ertem ha ilyen nagy a szerelem ahhoz minek kell gyűrű? Minek kell mindent elsietni? Tudom, facebookon at lehet allitani hogy mar jegyes vagy, de ezen kivul van barmi ertelme? Mindenki kirohog es hülyeségnek tartja a hátad mogott ezt, meg aztan mikor szakitotok is full kinos lesz. Ha meg egyutt maradtok, akkor raer akkor házasodni.
2021. dec. 20. 22:33
 13/35 A kérdező kommentje:
11, nektek gratulálok, es sok boldogsagot!
2021. dec. 20. 22:34
 14/35 anonim ***** válasza:
41%

#12 Te dedós vagy? Mert a prioritásod szerint az a lényeg, hogy a fészbuk népe, minek tartja az ismerősöd saját életében meghozott saját életére kiható döntést.

Minek kell gyűrű? Akik össze szeretnének házasodni gyűrűt használnak, mit jelent, hogy minek az? Kétezer éves keresztény szokás, igaz ami igaz, fölösleges kacat a kézen :-(

2021. dec. 20. 22:45
 15/35 anonim ***** válasza:
93%
A kereszténység előtt is használták már az eljegyzési gyűrűt.
2021. dec. 20. 22:48
 16/35 anonim ***** válasza:
96%
Na, akkor keveset mondtam.
2021. dec. 20. 22:51
 17/35 anonim ***** válasza:
65%

Tényleg itt tartunk, hogy két ember kifejezi a világ felé a szerelmét és van aki leírja, hogy ezért kiröhögik? Kérdező, vagy te vagy egy szörnyeteg, vagy beteg, esetleg nagyon irigy, ha tényleg kiröhögnek ezért 2021-ben két embert akkor a világ beteg.

Van szavazati joguk, a házasságot is el tudják dönteni. Jól, vagy rosszul, de az kettejük döntése.

2021. dec. 20. 22:54
 18/35 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező térjünk vissza erre a kérdésedre akkor, amikor a te ujjadra húz majd vki gyűrűt... Vmiért azt érzem a face tele lesz posztolva az eljegyzésedről.. akkor majd rájössz, mit is jelent az a is karika két ember között akik szeretik egymást.. addig meg csak irigykedj.. mert most már egyértelmű, hogy az egész kérdésed csak az irigységedből fakad.. (remélem nem te vagy a menyasszony "legjobb" barátnője)
2021. dec. 20. 23:03
 19/35 anonim ***** válasza:
92%
Pont így voltam, 19 évesen 7 hónap után kérte meg a kezem, 20 évesen házasodtunk össze. 46 vagyok, életem legjobb döntése volt őt választani, tényleg a másik felem. 😊
2021. dec. 20. 23:11
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Az érettségim után ismerkedtünk meg nyáron (aug), karácsonykor eljegyzés, áprilisban esküvő, következő év márciusban szültem. Idén voltunk 25 évesw házasok.
2021. dec. 20. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!