Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Errol a sziturol mit gondoltok...

Errol a sziturol mit gondoltok? 19 evesen féléves kapcsolatban eljegyzés.

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok irigy, es az ünneprontó sem en leszek. De szerintetek ez normalis?
2021. dec. 20. 21:45
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Senkije nem vagyok halisten. Mire lennek irigy, nekem stabil parkapcsolatom van tobb eve, ahol szeretnek gyűrű nélkül is. Egy ideig nem is akarok semmi ilyesmiről hallani hogy gyűrű meg házasság, elottunk van egy elet, akkor minek elsietni? Pont ez tesz tönkre sok mindent, hogy probaljak egymashoz lancolni magukat, kozben agyilag még gyerekek. Es altalaban ugyanezek az emberek szoktak 1 év mulva mar lefiadzani is, aztan szetmennek es kezdodik a jó traumatikus gyerekkor a picinek. Nagyon felelőtlen. De ne nekem legyen igazam. 🙂
2021. dec. 20. 23:12
 22/35 A kérdező kommentje:
Akik ide irtak nekik gratulálok! Ilyen is van azért. A szóban forgó személyt ismerem, de nem vagyok baratnoje. Volt mar egy par kapcsolata.. ez is most ugyanolyan mint a tobbi, azert tartom viccesnek. 1 órával kesobb mar mentek is a kepek facera meg instara, gondolom csak ennyi volt az ertelme, nem az hogy “jaj de meghitt eljegyzés”
2021. dec. 20. 23:14
 23/35 anonim ***** válasza:
76%
ket osztalytarsamat is eljegyeztek 19-20 evesen, egyikbol se lett semmi
2021. dec. 20. 23:29
 24/35 anonim ***** válasza:
55%

#21 "stabil parkapcsolatom van tobb eve, ahol szeretnek gyűrű nélkül is"

Gyűrű nélkül is... és? Te vagy valami etalon? Ha neked valamiért lenne gyűrűd, mondjuk a palid szeret és elhatározta magát, ad egy gyűrűt, akkor kevésbé lenne stabil az a párkapcsolat?

Valamiért ehhez a nőhöz méred magad. Valami gond lehet nálad, ha annyira stabil lenne az a párkapcsolat, ha annyira egyértelmű lenne a bizalmad a barátoddal szemben, akkor nem is vennéd észre a dolgot. Ha mégis, mert szembe jön, akkor örülnél más örömének. Ha ez sem, hanem acsarkodsz a gyakorin és jó szívvel (muhaha) aggódsz, hogy kiröhögik a leányt ott a te készülékedben valami zavarja a műsort. Ennek nézz utána magadban, őszintén, nekünk vadidegeneknek nem kell bizonygatnod, hogy téged jobban szeretnek mint a gyűrűs luvnyát a fészbukinstagrammról.

2021. dec. 20. 23:42
 25/35 A kérdező kommentje:
Oksa. Azt csak azert mondtam mer valaki nagyon jampizott hogy feltekeny vagyok. :DD mire egy face kapcsolatra?
2021. dec. 20. 23:44
 26/35 anonim ***** válasza:
74%
hogy mire vagy féltékeny te tudod.. de képes vagy kiírni ide egy kérdést egy - igazából nem közeli ismerősről- ha nem közeli ismerős, honnét tudod, hogy csak "face kapcsolat"? - féltékeny vagy... csak ezt baromi nehéz beismerni.. (nézz magadba őszintén, minden rosszindulat nélkül) mennyire örülnél már ennyi év után egy gyűrűnek.. miközben más, pár hónap után is kap..
2021. dec. 20. 23:48
 27/35 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy néz magába, pedig csak profitálna belőle, inkább nyomja a piros gombot :-(
2021. dec. 20. 23:54
 28/35 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdekel mások élete, mert van sajátom.
2021. dec. 21. 06:30
 29/35 anonim ***** válasza:
95%
Bármi lehet belőle az esküvő előtti szakitastol az aranylakodalomig
2021. dec. 21. 06:44
 30/35 anonim ***** válasza:
82%

Azért valljuk be manapság, amikor 19 évesen épphogy csak érettségizik az ember, és jellemzően még akkor is messze van az önálló, felnőtt élettől (különösen, ha továbbtanul), valamint az egész világ a pörgésről szól és minden eldobható, igencsak korai 19 évesen fél év után házasságot tervezni. Kevés kapcsolat van, ahol a felek ennyi idősen, ennyi idő után már készen állnak erre, és nem csak a fényes felszínt látják. Igazán ritka sajnos az is, hogy az ember azzal legyen mondjuk 29 évesen, akivel 19 évesen volt, hiába dúlt akkor a szerelem.

Anno 19 évesen a barátom gondolkozott az eljegyzésen, mi akkor másfél éve jártunk együtt. Annak ellenére azt mondom, hogy ez egy elhamarkodott és korai döntés lett volna, hogy azóta is együtt vagyunk, és végül (5 évvel később) a menyasszonya lettem. Óriási különbség van aközött, hogy éretlen fejjel az első fellángolás ideje alatt egy grandiózus gesztussal azt mondjuk, hogy ez a szerelem örökké fog tartani, vagy hogy éretten, nyugodtan, a másikat ismerve felelős döntést tudunk arról hozni, hogy életünk végéig tenni akarunk azért, hogy szeressük a másikat. És ez utóbbi nekem sokkal többet ér.

2021. dec. 21. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!