Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tönkrementem, nem...

Teljesen tönkrementem, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem csak apukám volt. De sajnos elhunyt egy éve így nincs családtag kivel ünnepelhetnék.

Kapcsolatom 3 hónapja tönkrement. Nem törődött velem, úgy érzem megalázott, de még mindig szeretem és nagyon rossz, hogy nem lehetek vele. Rátesz az anyagi problémám hiába túlórázok, szombatozok mintha nem is dolgoznék semmit.

Egyedül leszek karácsonykor, barátnőim mind családosak hozzájuk nem akarok bepofátlankodni főleg hogy nem hívott senki.

Nagyon borzalmasan érzem magam :( már egyre jobban tervezem hogyan vessek véget ennek a szörnyű rémálomnak, ebből ezt az egy kiutat látom.

Legfájdalmasabb az egészben, hogy az exemnek tuti nem hiányzok ígyis csak tolta a képembe fbn meg instán a vigyorgós képeit hogy ő milyen boldog nélkülem.

Én pedig nagyon szeretem. Mêg az anyagi gondot elviselném ha lenne mellettem valaki de senkim nincs.

Elegem van a mindennapos sírásból, az ürességből, az egyedüllétből hogy engem senki nem tud szeretni.

Kértem már szakember segítségét de nem használt :(

2021. dec. 20. 15:05
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
86%

Na ne légy ám hüle!! Életem, te háttal ülsz a paripán. Nem tudom, hány éves vagy, de teljesen mindegy, ha hetven lennél, akkor is. Miért bünteted magad? Miért ásod magad egyre mélyebbre abba a gödörbe amiből éppen ki akarnál mászni? Eddig nyalogattad a sebeidet, mentél vele valamire? Persze, még sz.rabbul lettél. Akkor most fordítsd meg a gondolataidat! Szakítottál a pasiddal aki megalázott? Helyes! Ennél jobbat nem is tehettél volna. Mennyivel lenne jobb, ha még két gyerek is húzná a szoknyád szélét? Esélyed sem lenne menekülni. (Neeem, nem lenne más ember a fickó, csak még jobban nyeregben érezné magát.) Ezt a gondolatot fűzd tovább, rá fogsz jönni, mekkora szerencse a "tragédiád".

Nem keresett senki mikor szükséged lett volna rá? De jó, hogy ez így kiderült, ezekre már nem kell érzéseket, időt pazarolnod. Itt jöhetnek azok a gondolatok, hogy te bezzeg mindig álltál rendelkezésükre, még jó, hogy a továbbiakban ezt megúszod.

Most pedig kezdj el beleszeretni önmagadba! Katikám (pl), jön a karácsony, feldíszítem neked az egész lakást. Remélem, örülsz majd neki. (Nincs pénz, akkor is van egy csomag írólapra, abból 50 db dísz készülhet) Míg ezzel barkácsolsz, lehet, hogy csak pillanatokra, de kiesel az állandó rágódásból. Közben nyugodtan szidhatsz engem is a hülye ötleteimmel, addig megint nem magadat sajnálod.

Következő: sürgősen kezdj el sminkelni és kiöltözve járni. Minél rosszabb a hangulatod, annál jobban kell kinézned! Nagyon nem mindegy, hogy egy nyúzott veréb néz rád a tükörből vagy egy ápolt nő. Meg ne merd kérdezni, hogy kinek kéne kiöltöznöd! Magadnak!

Mikor boltba mész, kérdezd meg magadtól: Katikám, mi finomat ennél? Olyan válasz nincs, hogy semmit! Katikám, sütök neked túrós palacsintát. Szereted? Ha ilyen dolgokon gondolkodsz, még az is előfordulhat, hogy elneveted magad. Aztán zene! Ritmusos, amire elkezdesz riszálni anélkül, hogy észrevennéd.

Majd hívd meg magad egy finom karácsonyi vacsorára, gyönyörűen terített asztal mellé és örülj nagyon, hogy eltölthetsz magaddal egy nyugodt, békés estét, nem alázgat senki. És öt év múlva nem egy aszalt szilva néz rád vissza a tükörből amit csak és kizárólag TE tudsz csinálni magadból akkor, ha odadobod magad a rossz gondolatoknak. Hajrá!

2021. dec. 20. 21:42
 42/50 anonim ***** válasza:
56%
Én szeretlek.
2021. dec. 21. 00:24
 43/50 anonim ***** válasza:
48%
Nem érzem fer dolognak, hogy ő boldog én meg nem. - irigykedés és rinya helyett inkább tedd magad hasznossá.
2021. dec. 21. 07:53
 44/50 anonim ***** válasza:
52%

Sajnálom!Nekem is meghaltak a rokonaim, csak egy valakim maradt. Megértelek. Nagyon nehéz család, szülők nélkül.

Szerintem egy élethosszig tartó hátrány. Lelkileg és anyagilag is rohadt nehéz.

Ha lesz kedved, írj nyugodtan!

2021. dec. 21. 20:35
 45/50 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem már nem szereted az exed, csalódtál benne csak visszavágysz az ismerős rosszba inkább mint hogy egyedül légy mert magányos vagy. Ugyanúgy boldogtalan lennél mellette, nemhiába lett vége. Szerintem ismerkedj addig pedig csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz egyedül és örülj a szabadságnak hogy senki nem szab meg neked semmit. Sajnálom az apukádat
2021. dec. 21. 23:35
 46/50 anonim ***** válasza:
85%
Na én meg az ellentéted vagyok! nekem sincs senkim,de évközben egész nap az idióta kollégáimmal vagyok 10-12 órákat! végre pár napig egyedűl lehetek,még szent este is!-nekem senki nem hiányzik! kész challange day lesz elmenni 24-én délután anyámhoz!
2021. dec. 22. 09:35
 47/50 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon élsz, mivel azt irtad,hogy nem ismersz senkit sem?
2021. dec. 22. 11:47
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Hogy vagy és hogy teltek az elmúlt napok?

Különben ilyen kiírás esetén érdemes jelezni hány éves vagy, mert ahogy írták is előttem lehet ha olvassa egy másik 20/30/40 éves rád is ír, hogy hahó 1korosztály vagyunk beszéljünk akár fussunk össze és ne legyünk egyedül negatív gondolatokkal pláne.

Szóval hogy vagy most?

2021. dec. 27. 00:50
 49/50 Marton Löke ***** válasza:
100%
Soha ne itélj Instagram-bejegyzésből, képekből. Ahogy régebben sem lehetett egy fotoalbum mosolygós képeiből itélni.
2022. ápr. 5. 10:19
 50/50 anonim ***** válasza:
50%

Ez igaz. Bírom, mikor fellőnek full boldog képeket, hogy jaj de szerelmesek vagyunk", meg de jól érezzük magunkat, aztán 1hét múlva a valóságban már sehol sincs meg ez. 😁

Szánalmas, de az emberek többsége így kompenzál.

2022. ápr. 5. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!